Mobiili.fi Samsungilta tulossa seitsemäntuumainen puhelin – J Max

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2086
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsungin edullinen Galaxy J5 on ollut todella suosittu puhelin Suomen myyntilistoilla, mutta Galaxy J -sarjaan kuuluu yhteensä peräti tusinan verran eri puhelinmalleja. Lähiaikoina voidaan sarjaan odottaa vielä uutta jäsentä, ja kyseessä on huhujen mukaan peräti seitsemäntuumaisella näytöllä varustettu puhelin.

  Tunnettu vuotaja @evleaks eli Evan Blass julkaisi Twitterissä kuvan, josta käy ilmi niin tulevan mallin nimi kuin hieman sen ulkonäköäkin. Tuleva laite on mallinimeltään Galaxy J Max, ja paljoa siitä ei vielä tiedetä, mutta SamMobile valotti muutamia yksityiskohtia.

  Galaxy J Max on tiettävästi varustettu peräti seitsemäntuumaisella näytöllä, mutta laite on silti suunnattu enemmän puhelimeksi kuin tabletiksi. Siitä löytyy muun muassa LTE ja tuki useille kansainvälisille mobiiliverkoille sekä kaksi SIM-korttipaikkaa.

  Samsungin tulevan jättipuhelimen julkaisuajankohdasta ei vielä ole tietoa, mutta mallin yksityiskohdista kuullaan todennäköisesti lisää, kun laite käy eri viranomaisten hyväksyttävänä ennen julkaisua.


  Self-explanatory. pic.twitter.com/BeLHQnifb0

  — Evan Blass (@evleaks) July 6, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju