Samsungilta tulossa kovempaan käyttöön suunnattu Galaxy S8 Active

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103
galaxy-s7-active-official-2-720x468-700x455.jpg

Samsungilta odotetaan jälleen Active-versiota lippulaivamallistaan. Kuvassa Galaxy S7 Active.


Samsung on esitellyt useina vuosina lippulaivaälypuhelimestaan Active-version, joka on suunnattu hieman kovempaan käyttöön ja on perusmalleja kestävämpi. SamMobile kertoo, että Galaxy S8:n saisi myös Active-version, joka saattaa kuitenkin jäädä vain harvojen herkuksi.

Samsung SM-G892A, koodinimi Cruiser, tulee luultavasti myyntiin yksinoikeudella yhdysvaltalaisella AT&T-operaattorilla. Tarkempia tietoja laitteesta ei ole vielä vuotanut verkkoon, mutta Galaxy S8 Active on mitä luultavimmin MIL-STD-810 -sertifioitu niin kuin sen edeltäjätkin. MIL-STD-810 on Yhdysvaltain armeijan kehittämä testausmenetelmä, joka koostuu monista erilaisista ympäristökokeista.

Normaalisti Active-versiot ovat olleet teknisten tietojen valossa sisarmalliensa kanssa samalla viivalla. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä, tuoko Samsung Active-versioonkin 18,5:9-kuvasuhteen näytön kaartuvilla reunoilla.

Samsungin lippulaivamallien Active-versiot on viime vuosina julkistettu kesäkuun alussa, joten puhelimen julkistus tapahtunee seuraavan parin kuukauden aikana.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom