Mobiili.fi Samsungilta tulossa 12-tuumainen Windows 10 -tabletti – vain 6,2 millimetriä paksu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Nyt kun Windows 10 on virallisesti julkaistu ja päivitykset ovat alkaneet, rupevat valmistajat varmasti esittelemään uutuuksiaan. Samsung valmisti muutamia erilaisia Windows 8 -tabletteja, mutta suuria panoksia valmistaja ei Windowsiin laittanut. Nyt Weibon kautta on tullut tietoja Samsungin tulevasta Windows 10 -tabletista. Asiasta kertoi GforGames.

  Samsungin 12-tuumainen Windows 10 -tabletti olisi suora kilpailija Microsoftin Surface Pro 4 -laittelle, joka nähnee päivänvalon lokakuussa.

  12 tuuman näytön tarkkuus olisi hyvällä mallilla. Tabletista tulisi saataville kaksi versiota. Toisen näytön tarkkuus olisi 3840×2400 pikseliä ja toisen 2560×1600 pikseliä. Näytössä käytettäisiin mahdollisesti Samsungin suosimaa Super AMOLED-tekniikkaa.

  Laitteen sisuksissa hyrräisi Intelin M -suoritin, jonka tukena olisi kiitettävät neljä gigatavua RAM-käyttömuistia. Tabletin mukana toimitettaisiin S Pen -kosketusnäyttökynä. Laite olisi 6,2 millimetrin paksuudellaan todella ohut ja se painaisi 600 grammaa.

  Vuodot eivät vielä valitettavasti kerro, milloin laite tultaisiin julkistamaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju