Mobiili.fi Samsungilta tulossa ”laastaripäivitys” Galaxy Note7:lle – rajoittaa akun latauksen 60...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Australiassa aiemmin räjähtänyt Note7.


  Samsung työstää räjähtäville Galaxy Note7 -puhelimilleen väliaikaista ”laastaripäivitystä”, jonka pitäisi vähentää riskiä puhelimen räjähtämisestä.

  Suomessa Samsung ei ehtinyt edes tuoda Galaxy Note7:ää myyntiin ennen ongelmien paljastumista ja myynnin keskeyttämistä, joten täällä korjaavasta päivityksestä ei ole suurta hyötyä. Samsung on viimeisimmäin ilmoituksen mukaan aloittamassa Note7-toimitukset nyt vasta lokakuussa.

  Samsungin tilannetta pelastava päivitys on kuitenkin itsessään mielenkiintoinen toteutukseltaan. Huhuista huolimatta Samsung ei nähtävästi aio deaktivoida eli tappaa vaarallisia Galaxy Note7 -puhelimia, vaan tehdä niistä vähintäänkin vaarattomampia.

  Ohjelmistopäivtys rajoittaisi jatkossa vaarallisten Galaxy Note7 -puhelinten akun latauksen enintään noin 60 prosenttiin täydestä kapasiteetista. Tämä oletettavasti estäisi akun mahdollisen räjähtämisen aiheuttavan reaktion.

  Samsungin aiemman ilmoituksen mukaan akkuräjähdyksiä aiheuttavan ylikuumenemisen syynä Galaxy Note7:ssä on sen akussa anodin ja katodin kontakti, joka on hyvin harvinainen valmistusvika.

  Ohjelmistopäivityksen jakelun pitäisi alkaa 20. syyskuuta, kertoo Associated Press Samsungin Koreassa antamiin tietoihin perustuen.

  Samsungin vaaralliset korvaavien Galaxy Note7 -puhelinten toimitusten pitäisi alkaa 19. syyskuuta.

  Kymmeniä Galaxy Note7 -puhelimia on ehtinyt ylikuumentua tai räjähtää ympäri maailmaa. Tämä on johtanut varoituksiin, joiden mukaan Note7:n käyttö pitäisi lopettaa välittömästi. Lisäksi erityisesti lentoyhtiöt ovat ottaneet tiukan linjan räjähdysriskinä pidettyihin Note7-puhelimiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju