Mobiili.fi Samsungilta todella edullinen älypuhelin – Galaxy J1 Mini

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on kaikessa hiljaisuudessa julkaissut Filippiineillä uuden älypuhelimen, joka tarjoaa varsin karut speksit ja lienee näin myös hyvin edullinen. Uutuus kantaa nimeä Galaxy J1 Mini, ja on karsittu ja pienempi versio tammikuussa julkaistusta Galaxy J1:stä.

  Galaxy J1 Minin ominaisuuksiin kuuluvat neljätuumainen 800 x 480 pikselin näyttö, 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin, vain 768 megatavua RAM-muistia, kahdeksan gigatavua sisäistä tallennustilaa ja tuki enintään 128 gigatavun muistikortille. Käyttöjärjestelmänä J1 Minissä on Android 5.1.1 Lollipop.

  [​IMG]

  Kameroiden tarkkuudet J1 Minissä ovat 0,3 ja viisi megapikseliä, eikä kumpaakaan kameraa ole varustettu salamavalolla. Laitteesta löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa ja 3G- Bluetooth- sekä WiFi-yhteydet, mutta 4G:tä ei ole tarjolla. Akun kapasiteetti on 1500 milliampeerituntia, laitteen mitat ovat 121,6 x 63,1 x 10,8 millimetriä ja painoa on 120 grammaa.

  Galaxy J1 Minin myyntialueista tai hinnoista ei ole tarkempaa tietoa, mutta laite on luultavasti suunnattu kehittyville markkinoille, kuten juuri Filippiineille. Hinnan osalta verrokiksi voinee ottaa Samsungin vähän aikaa sitten Bangladeshissä julkaiseman Galaxy J1 Nxt -mallin, joka on hieman J1 Miniä isompi ja paremmin varusteltu, ja jonka hinta vastaa noin 80 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju