Mobiili.fi Samsungilta odotettu viesti: kaikkien Galaxy Note7 -puhelinten käyttö lopetettava – myös...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 11/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Samsungilta on viimein saatu useiden päivien odotuksen jälkeen selkeäsanainen sen ”turvallisista”, mutta silti räjähtelevistä Galaxy Note7 -vaihtolaitteistakin varoittava kommentti.

  Samsung kehottaa sammuttamaan Note7:n ja lopettamaan sen käytön ja ohjaa asiakkaat hyödyntämään tarjolla olevia korvauskeinoja.

  Lisäksi Samsung on kertonut maailmanlaajuisesti pyytävänsä jälleenmyyjiä keskeyttämään Galaxy Note7:n myynnin siksi ajaksi, kun tutkitaan, miksi alun perin akkuongelmien epäilyjen jälkeen vaihdetut, nyt eri valmistajan akuilla varustetut uudet Note7:tkin räjähtelevät.

  Samsungia on kritisoitu viime päivinä laajasti, kun se on viestinyt Note7:n olevan yhä turvallinen käyttää vaikka oikeasti puhelimen käytön jatkaminen on ollut jopa hengenvaarallista.

  Suomessa Note7-toimitukset eivät ehtineet alkaa ennen alkuperäistä myynnin keskeytystä ja 2,5 miljoonan jo myydyn Note7-laitteen vaihtoa eivätkä myöskään ennen nyt nähtyä ongelmien toista kierrosta.

  Alla Samsungin lausunto kokonaisuudessaan, suomeksi käännettynä:

  ”Työskentelemme asianmukaisten viranomaisten kanssa tutkiaksemme viime aikoina raportoidut Galaxy Note7:ään liittyvät tapaukset. Koska kuluttajien turvallisuus säilyy tärkeimpänä, Samsung pyytää kaikkia operaattori- ja jälleenmyyjäkumppaneitaan pysäyttämään Galaxy Note7 -laitteiden myynnin ja vaihdot siksi ajaksi, kun tutkimukset ovat käynnissä.

  Pysymme sitotuneina työskentelemään ahkerasti asianmukaisten viranomaisten kaikkien tarpeellisten toimien tekemiseksi tilanteen ratkaisemiseksi. Kuluttajien, joilla on joko alkuperäinen Galaxy Note7 tai Galaxy Note7 -vaihtolaite, pitäisi sammuttaa ja lopettaa käyttämästä laitetta ja hyödyntää tarjolla olevat korvauskeinot.”

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju