Samsungilta odotetaan uusia huipputabletteja viimein ensi kuussa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
Galaxy-Tab-S2IMG_9898-700x467.jpg

Galaxy Tab S2.


Samsungin Android-tablettimalliston huippu alkaa olla sankan pölyn peitossa, sillä lähes puolitoista vuotta on kulunut siitä, kun uusia huipputabletteja on esitelty. Tuoreiden raporttien mukaan uusia malleja on nyt kuitenkin jo näköpiirissä.

SamMobile kertoo, kuinka mallinimeä SM-T825 kantava laite on hiljattain saanut sekä Bluetooth- että WiFi-hyväksynnät, ja alkaa näin olla valmis julkaistavaksi. Paljoakaan laitteesta ei tiedetä, mutta odotettavissa on, että luvassa on ainakin uusi suoritin, reilu annos RAM-muistia sekä tietysti yleisiä parannuksia rautaan.

Galaxy Tab S3 -tablettien julkistusta odotettiin läpi kesän ja syksyn, jopa Samsungin Kolumbian osaston vahvistamana, elo-syyskuun vaihteeseen IFA-messujen yhteyteen, mutta näin ei syystä tai toisesta kuitenkaan tapahtunut. Sen sijaan Samsung panosti IFA-tilaisuudessaan uusien Gear S3 -kellojensa esittelyyn.

Nykyiset Galaxy Tab S2:t julkistettiin ensi kerran jo heinäkuussa 2015, mutta Samsung päivitti niiden sisuskaluja viime keväänä jatkaen myyntiä samalla nimellä.

SamMobilen mukaan alkaa näyttää todennäköiseltä, että Samsung esittelisi uusia tablettimalleja helmikuun lopulla Mobile World Congress -tapahtumassa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom