Samsungilta ei enää uhkarohkeaa vetoa akuissa: Galaxy S8 -puhelimiin maltillinen valinta

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

Galaxy S8. Evan Blassin VentureBeat-sivustolla aiemmin julkaisema kuva.


Mobiilialan luottovuotaja Evan Blass paljasti Samsungin vasta 29. maaliskuuta julkistettavan Galaxy S8:n käytännössä kokonaisuudessaan muutama viikko sitten. Mukana raportissa olivat niin kuva, tekniset päätiedot, julkistus- ja myyntiintuloaikataulu kuin hinnatkin Euroopassa.

Vielä Blassin raportin jälkeen Kiinasta kantautui tieto, jonka mukaan kahteen erikokoiseen Galaxy S8 -malliin olisivatkin tulossa 3 250 ja 3 750 milliampeeritunnin akut. Blassin mukaan akkujen kapasiteetit olisivat pienemmät, 3 000 ja 3 500 milliampeerituntia.

Nyt korealaismediat kertovat Samsungin edustajan vahvistaneen suoritettujen testien jälkeen Samsungin tehneen päätöksen Galaxy S8:n akkukapasiteeteista – ja valinnan osuneen nimenomaan 3 000 ja 3 500 milliampeerituntiin.

Tämä on Samsungilta järkipäätös. Viime syksynä Galaxy Note7:n akkuongelmiin yhtenä vaikuttavana tekijänä oli Samsungin himo saada puhelimeen suuren kapasiteetin kompakti akku. Lopputuloksen jo kaikki tietävätkin.

Galaxy S8:n kanssa Samsungilla ei maineensa kannalta ole enää varaa virheisiin. Akkujen kapasiteeteissa maltillinen ratkaisu äärirajoille viemisen sijaan on tämän takia fiksu.

3 000 milliampeeritunnin kapasiteetti vastaa Galaxy S7:ää 5,7 tai 5,8 tuuman näytöllä varustetussa Galaxy S8:ssa ja suuremman 6,2 tuuman Galaxy S8:n 3 500 millimpeerituntia on sata milliampeerituntia vähemmän kuin Galaxy S7 edgessä.

Kasvava näyttökoko pienentää Galaxy S8:n akunkestoa, mutta toisaalta vastapainona on uudempien järjestelmäpiirien pienempi virrankulutus sekä mahdolliset muut edistysaskeleet, myös näyttöteknologiassa, virrankulutuksen pienentämiseksi. Lopputuloksena Galaxy S8:n akkukeston voisi olettaa asettuvan suunnilleen samoihin lukemiin kuin Galaxy S7 -puhelimissakin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom