Mobiili.fi Samsungille epäonnistuminen testissä: kestävämpi Galaxy S7 ei kestänytkään vettä – vaikka...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2171
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy S7 Active.


  Samsungille kävi ikävästi amerikkalaisen Consumer Reportsin suorittamissa testeissä: sen vedenkestävyydeltään IP68-sertifioiduksi markkinoitu Galaxy S7 Active ei kestänytkään testeissä veteen upotusta.

  Galaxy S7 Active on kestävämmäksi suunnattu versio Galaxy S7 -mallistossa. Se on ainakin toistaiseksi saatavilla vasta Yhdysvalloissa AT&T-operaattorin kautta. Galaxy S7 Activen IP68-sertifioinnin pitäisi tarkoittaa sen kestävän jatkuvan upotuksen yli metrinkin syvyyteen – tosin Samsung kertoo erikseen puhelimen kestävän upotuksen metrin syvyyteen puoleksi tunniksi.

  Consumer Reports on Yhdysvalloissa hyvin arvostettu tuotetestaaja. Aikanaan iPhone 4:n yhteydessä erityisesti Consumer Reportsin testiraportin perusteella muun muassa niin sanotusta Antennagatesta kasvoi suuri päänsärky Applelle.

  Consumer Reports testasi nyt Galaxy S7 Activen vedenkestävyyttä Samsungin markkinoimalla tavalla puolen tunnin upotuksella veteen, mikä sai Activen näytön välkkymään vihreänä ja muissa väreissä ja lopettamaan kosketukseen vastaamisen. Lisäksi kameran linsseihin ilmestyi pieniä kuplia. Consumer Reports hankki myös toisen testikappaleen puhelimesta, joka sekin reputti testit näytön vilkuessa päälle ja pois päältä sekä kosteuden päästessä kameroihin ja SIM-korttipaikkaan. Puhelimet eivät palautuneet enää käyttökuntoon useamman päivän odotuksellakaan.

  Vedenkestäviksi myös mainitut normaali Galaxy S7 sekä Galaxy S7 edge puolestaan osoittautuivat Consumer Reportsin käsissä myös oikeasti vedenkestäviksi ja kaksikko onkin tällä hetkellä Consumer Reportsin älypuhelinten ranking-listan kärjessä.

  Todennäköisesti Galaxy S7 Activea piinaavat laatuongelmat valmistuksessa eikä vedelle alttius koske kaikkia myytyjä puhelimia. Consumer Reports kuitenkin hankki itsenäisesti verkosta ostamalla kaksi puhelinta, ja molemmat epäonnistuivat Samsungin markkinointilupausten lunastamisessa.

  Samsungin itsensä mukaan se tutkii asiaa ja on vastaanottanut vain vähän valituksia asiakkailta. Tapaukset ovat kuuluneet takuun piiriin. Virheellinen laite ei välttämättä Samsungin mukaan ole niin vesitiivis kuin sen pitäisi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju