Samsungilla suunnitelmissa Gear Fit Pro – entistä edistyksellisempi aktiivisuusranneke?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22315
Reaktiopisteet
216
Fit2_black_blue_pink-700x461.jpg

Samsung Gear Fit2.


Samsungin Gear S2- ja Gear S3 -älykellot sekä Gear Fit 2 -aktiivisuusranneke sisältävät monenlaisia ratkaisuja käyttäjänsä kuntoilun ja muun aktiivisuuden tarkkailuun ja seurantaan. Korealaisyhtiöllä saattaa kuitenkin olla uusia jippoja takataskussaan, mikäli tuotenimistä voi jotain päätellä.

SamMobile kertoo Samsungin hakeneen tavaramerkkiä uudelle Gear Fit Pro -tuotenimelle. Ainakin nimen perusteella voisi olettaa, että kyseessä olisi aiempaa edistyksellisempi väline aktiivisuuden seurantaan.

Muuta kuin nimi ei vielä tässä vaiheessa ole tiedossa, mutta SamMobile arvelee, että uusi laite voisi kytkeytyä Samsungin kolme vuotta sitten esittelemään SAMI-terveysohjelmistoalustaan, ja olla yhtiön oma versio sen tuolloin esittelemästä Simband-referenssilaitteesta. Simband-konsepti sisälsi useita antureita esimerkiksi käyttäjän kehon lämpötilan, pulssin ja monien muiden tietojen mittaamiseen.

Niin tai näin, jos ja kun Gear Fit Pro jossain vaiheessa näkee päivänvalon, voidaan olettaa sen sisältävän ainakin joitain erikoisuuksia nykyiseen Gear Fit 2 -rannekkeeseen nähden.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom