samsung z720 lukittu sim ?

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja juuso65, 16/11/07.

 1. juuso65

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  terve

  jäi käsiini tällainen samsung z720

  telefinlandin kortilla koitin käyntiin....

  käynnistäessä näkyy soneran logot ja valittaa että väärä sim ?
  visiin joku kytkypuhelin..... :(

  onkohan mitään kikkakolmosta että puhelimen saisi toimimaan ?
  vai onko roskiskamaa ?
   
 2. lapingultah Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/4/05
  Viestit:
  84
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Pixel
  Lyhyesti; anna olla.
   
 3. anttitk

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  28/4/07
  Viestit:
  223
  Tykkäykset:
  0
  no terve. Eipä millään pahalla ja en ketään tämmösen perusteella tuomitse, mutta nää nyt vaan kuulostaa aina sellasilta "terve, varastin puhelimen", "terve, ostin puhelimen joltain kaupungin yössä" "terve, löysin puhelimen, ja jos se ei toimi mun kortilla, en viä sitä poliisiasemalle vaan ennemmin sit heitän sen seinään". Eli toisinsanoen kuullostaa aina jotenkin epärehelliseltä tai kierolta hommalta. En sano että niin siis olis, mutta siltä se aina kuullostaa. Ehkä myös siks porukka ei hirveen innoissaan kerro, vaikka simlukon purkaminen olISIkin helppo homma.
   
 4. Macc

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/05
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Eipä tätäkään kukaan usko, mutta...olimme hotellissa Pariisissa. Vaimo tyhjensi safetyn lähtiessä, ja otti sieltä pois varapuhelimeni, ja pakkasi. Kotona sitten ihmettelin ylimääräistä samppaa, joka oli juurikin tuollainen Z720. Englantilainen T-Mobilen. Oli jo verkkolukittu, enkä tosiaankaan lähtenyt selvittelemään sen palauttamista...! Myös SIM-lukittu.

  No, aikani kuluksi kokeilin sitä avata netin ohjeilla. SIM-lukitus tosiaan on helppo purkaa, kuten softakin vaihtaa, mutta verkkolukitus onkin sitten jo hankalampi juttu. Ehkä sekin olisi onnistunut, en ole jaksanut vääntää. Ehkä tässä joskus, kun ei ole tosiaan mitään muuta tekemistä.

  Ei kannata kysyä ohjeita privaviestillä, en anna mitään apua purkamiseen.
   
 5. juuso65

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/03
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  pyydän kaikilta anteeksi joita loukkasin tällä kysymykselläni

  ja pyydän että tämä keskustelu poistetaan myöskin ettei häiritse muita foorumin lukijoita

  minulla on senverran korkea moraali että en varastettuja tai muuten epäilyttäviä puhelimia ostele , mutta tämän puhelimen historian satun tietämään

  on sellainen puhelin joka on sonera kytkynä ostettu ja liittymä suljettu maksamattomien laskujen takia ja tunnen hyvin puhelimen omistajan ja koitin vain selvittää saisiko lukituksen auki että puhelinta voisi käyttää esim. prepaid liittymän kanssa
   
 6. kimmo Vieras

  0   0   0

  Tuskin tuosta nyt hermostua kannattaa, jos ei tuntemattomat ihmiset tiedä postauksen perusteella millasesta ihmisestä/toimenpiteestä kyse.
  Ymmärtääkseni tämä foorumi on kuitenkin koitettu pitää erossa näistä "laittomuuksista", siksi vastauksetkin saattavat olla mitä sattuu.
  Nykyisin on melko helppoa etsiä tietoa netistä ja jos pistää vaikka "unlock samsung z720"-hakusanaksi kookkeliin, niin siitä on hyvä jatkaa eteenpäin. Mahdollistahan tuo näyttää olevan, ainakin jos haluaa siitä maksaa epämääräisille yrityksille. Sitä en sitten tiedä että onko puhelin "mykistetty" kokonaan ja vaikuttaako se sitten jotenkin asiaan.
  Yleisohjeena suosittelisin pysymään käytetyistä kytkypuhelimista erossa, välttynee yllätyksiltä.
   
 7. samumanu Vieras

  0   0   0

  Moraali? Eli puhelin jota ei ole maksettu pitäisi nyt saada auki.. Heh!
   

Jaa tämä viestiketju