MobiiliBlogi Samsung Z2: ensimmäinen Tizen-puhelin 4G:llä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Korealainen Samsung on virallisesti tänään esitellyt virallisesti uuden Tizen-käyttöjärjestelmään pohjautuvan älypuhelimen, joka kantaa nimeä Samsung Z2. Uutuus on ensimmäinen 4G-yhteyksiä tukeva Tizen-puhelin ja on järjestyksessään yhtiön kolmas alustaan pohjautuva puhelin Z1– ja Z3-mallien jälkeen. Uutuus saapuu ensimmäisenä myyntiin Intiassa 29. elokuuta 4590 Intian rubian hintaan, joka suoraan muutettuna tarkoittaa noin 62 euroa.

  Samsung kehuu Tizen-käyttöjärjestelmän tarjoavan helposti opittavan käyttökokemuksen. Mukana on useita esiladattuja sovelluksia muun muassa viihteeseen liittyen sekä S Bike ja Ultra Data Saving -tila säästämään dataa Internet-käytössä. Z2 tukee myös useita Intialaisia palveluita sekä sisältää uuden täysin ilman Internet-yhteyttä toimivan My Money Transfer -pankkipalvelun.


  Puhelimen käyttö tapahtuu nykymittapuun mukaan pieneltä neljän tuuman AMOLED-kosketusnäytöltä, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä. Sisällä sykkii 1,5 gigahertsin neliydinsuoritin, jonka tukea on gigatavu käyttömuistia ja kahdeksan gigatavua tallennustilaa. Puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa sekä tallennustilan laajennukseen tarkoitettu microSD-korttipaikka.

  Samsung Z2:sta löytyy kaksi kameraa. Takana on viiden ja edessä 0,3 megapikselin kamera. Muita laitteen ominaisuuksia ovat ainakin Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS ja 1500 mAh:n akku.

  Puhelin nähdään markkinoilla kolmessa eri värissä. Nämä ovat musta, kulta ja viininpunainen.


  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju