Samsung ymmällään: miksi Trump meitä kiittää?

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
Samsung on tutkinut tuotantomahdollisuuksia Yhdysvalloissa, mutta mitään päätöksiä asiasta ei ole vielä tehty. Nyt Samsung on ajautunut ikävään tilanteeseen, kun Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump on jo näyttävästi kiittänyt Samsungia.

Korea Heraldin mukaan Samsung-johto Koreassa on ollut hämillään ja hämmästynyt tapauksesta.

Samsung ei ole vastannut Trumpin twiittiin tai kiistänyt tietoja suunnitellusta tehtaasta. Älypuhelinten tai niiden komponenttien sijaan kyse olisi tällä kertaa Samsung Electronicsin kodinkonetuotannosta.

”Jatkamme Yhdysvalloissa parhaiten asiakkaitamme palvelevien uusien investointitarpeiden kartoittamista”, kommentoi Samsung. ”Yhdysvallat on tärkeä markkina Samsung Electronicsille, ja olemme tehneet merkittäviä investointeja, mukaan lukien Teksasin Austinissa, jossa olemme investoineet tähän asti 17 miljardia dollaria puolijohdetuotantolaitokseen.”

Samsungilla ei olla kovin tyytyväisiä presidentti Trumpin twiittailuun.

”Tunnemme painetta Samsungin kiittämisestä, koska mitään ei ole vielä päätetty, mutta se voi antaa väärän kuvan, että Samsungin olisi tehnyt jotakin (hänen toiveidensa mukaan”, kommentoi Samsungin edustaja.

Samsung korostaa investointisuunnitelmien vaativan merkittävästi harkinta-aikaa. Nyt Samsungilla pelätään, että Trumpin kommentit nähdään myöhemmin vetäytymisenä tehdashankkeesta, jos lopulta sellaista ei päätettäisikään rakentaa.

Trumpin toiminta ja puheet ovat aiheuttaneet pahennusta muutenkin teknologiayhtiöissä. Erityisesti maahantulon rajoittaminen on saanut teknologiayhtiöt toimimaan, ja niiden odotetaan julkaisevan yhteistuumin määräystä vastustavan kirjeen.
Thank you, @Samsung! We would love to have you! https://t.co/r5nxC9oOA4

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) February 2, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom