Mobiili.fi Samsung vinoili Applelle jo ennakkoon seuraavasta iPhonesta puuttuvasta kuulokeliitännästä...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Samsung julkisti eilen uuden Galaxy Note7 -huippupuhelimensa.

  Liitäntöjen osalta Galaxy Note7:sta löytyy Samsungin huippupuhelimissa uusi tuttavuus, C-tyypin USB-liitäntä, mutta sen lisäksi mukana on yhä myös tuttu 3,5 millimetrin standardi kuulokeliitäntä.

  New Yorkissa järjestetyssä Unpacked 2016 -julkistustilaisuudessa uutuutta esitellyt Samsung-pomo Justin Denison ei malttanut olla pikaisesti hauskasti viittaamatta – toki Applea mainitsematta – erittäin vahvoihin huhuihin, joiden mukaan seuraavista syksyllä tulevista Applen uusista iPhoneista ei enää 3,5 millimetrin liitäntää löydy. Sen sijaan kuulokkeet voisi liittää vain Lightning-liitännän kautta – joko adapterin avulla tai suoraan Lightning-liitännälliset kuulokkeet – tai langattomasti.


  Tulevat iPhonet eivät missään nimessä ole ensimmäiset modernit älypuhelimet, joissa 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää ei enää ole mukana.

  Motororolan Moto Z -uutuuksista se puuttuu jo, ja myös esimerkiksi kiinalainen nouseva älypuhelinvalmistaja LeEco luopui myös 3,5 millimetrin liitännästä.

  Kuulokeliitäntään liittyvä vinoilu Applen suuntaan ei ollut Samsungin Galaxy Note7 -julkistustilaisuuden ainoa tolvaisu. Liittyen Note7:n mukana tulevaan S Pen -kynään Denison totesi myös, että heidän kynänsä on ilmainen eikä sitä tarvitse ladata – toisin kuin on Applen iPad Pro -kumppaniksi tarkoitettu Apple Pencilin osalta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju