Samsung vihjaa uutta värivaihtoehtoa Galaxy S8:lle – uudistunut kotivalikko paljastui

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22351
Reaktiopisteet
216
Mobiili.fi-2017-03-14-kello-20.06.39-700x399.png

PhotoShop-versio S8:n mahdollisesta Amethyst-väristä.


Samsungin tulevat Galaxy S8 -mallit saattavat saada värivaihtoehdon, jota ei aiemmissa Galaxy S -malleissa ole nähty. Lisäksi kotivalikko kuvakkeineen näyttää saavan isoja uudistuksia.

Jo aiemmin on huhuissa mainittu, että Galaxy S8 voisi tulla tarjolle violettina tai ”orkidean värisenä”. Ilmeisesti Samsung kutsuu tuota uutta vaaleanviolettia sävyä nimellä Amethyst, ametisti, ja viittaa nimellä violettiin kvartsilajiin. Tämän puolesta vihjaavat S8:sta kiinnostuneille muutamissa maissa suunnatut ennakkorekisteröintisivut, joilla kysytään, minkä värisestä S8:sta asiakkaat ovat kiinnostuneita. SamMobilen mukaan vaihtoehtoina on tarjottu mustaa, hopeaa ja ametistia.

intro_homescreenlayout_home_55.png


Uuden värivaihtoehdon lisäksi Samsung näyttää myös uudistavan kotivalikon ulkoasua melkoisesti S7-malleihin verrattuna. Samsungin Smart Switch -sovelluksen sisältä on paljastunut kuvakaappauksia S8:n kotivalikosta ja sovelluskuvakkeista.

intro_homescreenlayout_home_apps_55.png


Mielenkiintoisena yksityiskohtana S8:n kotivalikon alarivissä ei näytä olevan painiketta erilliselle sovelluskansiolle. Samsung saattaakin siirtyä LG:n ja Huawein puhelimissa nähtyyn iOS-tyyppiseen ratkaisuun, jossa erillistä sovelluskansiota ei ole, tai kansio saattaa tulla esiin esimerkiksi alareunasta pyyhkäisemällä, aivan kuten Googlen Pixel-puhelimissa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom