Mobiili.fi Samsung vaihtamassa kameroidensa tekniikkaa puhelimissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2128
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsungin ISOCELL -tekniikka on vaihtumassa BRITECELL -tekniikkaan


  Samsung on käyttänyt älypuhelimiensa kameroiden kennoissa sen omaa ISOCELL -tekniikkaa jo jonkin aikaa. Hiljattain huhuissa paljastui, että ensi vuoden lippulaivaälypuhelimessa, Samsung Galaxy S7:ssä, olisi aiempaa vähemmän megapikseleitä. Samsung käyttäisi S7:ssä 12 megapikselin kameraa.

  Yhtiö on nyt rekisteröinyt tavaramerkikseen BRITECELL -termin, joka viittaa luonnollisesti kameroihin. Hakemuksessa kerrotaan, että termi liittyy puhelimiin tarkoitettujen kameroiden sensoreihin. Asiasta uutisoi muun muassa PhoneArena.

  On hyvin todennäköistä, että Samsung käyttää BRITECELL -tekniikkaansa tulevassa Galaxy S7 -älypuhelimessa. Yhtiö vähentäisi kameran megapikseleitä tavoitteenaan saada parempi tulos heikommissa valaistusolosuhteissa. Suurempien yksittäisten pikselien ansiosta hämärässä otettujen kuvien laatu paranee.

  Kameran kennon koko olisi 1/2 tuumaa, joka on kännykkäkameraksi kohtuullisen suuri. Vertailun vuoksi esimerkiksi Nokia Lumia 1020:ssä käytetään 1/1,5 tuuman kennoa ja Googlen Nexus-puhelimien 12,3 megapikselin kameroissa käytetään 1/2,3-tuumaisia kennoja.

  Aiempien huhujen mukaan Galaxy S7:n molemmat versiot, sekä Plus- että perus-versiot, olisivat kaarevanäyttöisiä Galaxy S6 edgen ja edge+:n tyyliin. Näillä näkymin normaalilla, suoralla näytöllä varustettua lippulaiva-Galaxyä ei olisi tulossa ollenkaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju