Mobiili.fi Samsung vaihtamassa alumiinin kevyempään ja vahvempaan metalliin Galaxy S7:ssä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2143
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Vasemmanpuoleinen Galaxy S6 edge käyttää rungossaan 6000-sarjan alumiinia, kun taas oikealla oleva edge+ käyttää 7000-sarjan alumiinia.


  Muovi alkaa olla taaksejäänyttä elämään huippuluokan puhelimien runkorakenteissa, kun aina vain vahvemmat ja kevyemmät metallit tekevät tuloaan. Uusin huhu nimittäin vihjaa, että Samsung olisi aikeissa käyttää ensi kevään lippulaiva Galaxy S7:n rungossa magnesiumia.

  Viime keväänä esitellyt Galaxy S6 ja S6 edge korvasivat aiemmin käytetyn ”ämpärimuovin” parempaa premium-tuntumaa tarjoavalla 6000-sarjan alumiinilla, kun taas syksyn korvalla esitelty S6 edge+ korvasi materiaalin vahvemmalla 7000-sarjan alumiinilla, jota myös Apple käyttää uusissa iPhone 6s -malleissa. Kuitenkin huhun mukaan Samsung kaavailee alumiinin korvaamista magnesiumseoksella Galaxy S7:n runkorakenteissa. Aiheesta uutisoineen GSMArenan mukaan magnesium on jopa 2,8 kertaa vahvempaa kuin alumiini, ollen samalla kuitenkin 65 prosenttia kevyempää.

  Huhuista myös raportoineen GforGames-sivuston mukaan epäselväksi jää, toteuttaako Samsung S7:n niin sanotulla unibody-rakenteella, eli vastaavalla metallisella kotelorakenteella kuin uudet iPhonet, vai vain metallisella runkorakenteella ja esimerkiksi lasista valmistetulla takakuorella, kuin Galaxy S6 -mallit.

  Muissa huhuissa työnimellä ”Project Lucky” kehitettyyn Galaxy S7:ään on povattu muun muassa jonkinlaista kaksoiskamerajärjestelmää, 5,2- tai 5,7-tuumaista näyttöä, Exynos 8890 -suoritinta ja kolmen tai neljän gigatavun RAM-muistia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju