Samsung vahvisti päivämäärän – Galaxy S8 esitellään ensi kuussa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22352
Reaktiopisteet
216
20170226CE9YHV4LVPUTCMXUITABEBKB-700x457.jpg


Samsung esitteli MWC-messujen alla Barcelonassa kolme uutta tablettimallia, mutta viime vuosista poiketen ei uutta Galaxy S -puhelinta nähty. Tämä oli toki jo etukäteen tiedossa, mutta nyt Samsung on vahvistanut päivämäärän, milloin Galaxy S8 -mallit esitellään. Tuo päivämäärä on 29. maaliskuuta, keskiviikko.

Uusien tablettiensa esittelyn yhteydessä Samsung väläytti jo teaser-videon S8:n julkaisusta, mutta mitään uutta video ei paljastanut. Median kutsusta ja useista vuodoista on jo käynyt ilmi, ettei Galaxy S8:ssa enää ole fyysistä kotinäppäintä, ja navigaationäppäimetkin on sijoitettu näyttöön. Niinpä näyttö on suhteessa aiempaa korkeampi ja sen ylä- ja alareunukset selvästi aiempaa kapeammat.

Huhujen mukaan S8 olisi tulossa kahdessa koossa, 5,8-tuumaisena perusmallina sekä peräti 6,2-tuumaisena Plus-mallina. Vaikka näyttöjen koot ovat kasvamassa merkittävästi viimevuotisista S7-malleista, tulevat uudet mallit ulkomitoiltaan olemaan lähellä edeltäjiään, kiitos kapeiden näytön reunusten sekä muuttuneen näytön kuvasuhteen.

Galaxy S8 -mallien myynnin aloitusta Samsung ei luonnollisestikaan vielä paljastanut, mutta huhun mukaan myynti alkaisi ensimmäisissä maissa 21. huhtikuuta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom