Mobiili.fi Samsung vahvisti: Galaxy Tab S2:t uudistuivat – tulossa Suomeenkin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab S2 9.7


  Samsung on vahvistanut tiedot Galaxy Tab S2 -tablettien pienestä uudistumisesta. Kerroimme eilen uudistuneiden Galaxy Tab S2 -mallien ilmestyneen jo saksalaisverkkokauppaan, vaikka Samsung ei muutoksesta ollutkaan itse mitään vielä viestinyt.

  Nyt Samsungin taholta on vahvistettu Mobiili.fille, että uudistuneet Galaxy Tab S2 -tabletit ovat tulossa valikoimiin myös Suomessa, mutta tarkemmasta aikataulusta ei ole vielä tietoa.

  Uudet Galaxy Tab S2:t ovat ulkoisesti edeltäjiensa kaltaisia. Koska uudistukset ovat muutenkin niin pieniä, ei Samsung lähtenyt uudistuneita malleja edes erikseen julkistamaan.

  Tarjolle tulevat mallit ovat yhä Galaxy Tab S2 8.0 kahdeksan tuuman ja Galaxy Tab S2 9.7 vajaan 10 tuuman kokoisella kosketusnäytöllä.

  Uudet Galaxy Tab S2:t tulevat nyt Qualcommin Snapdragon 652 -järjestelmäpiirillä, kun viime vuonna alkuperäisiin Tab S2:iin Samsung oli valinnut oman Exynos 5433 -piirinsä. Arvioiden ja testien mukaan uuden Snapdragonin pitäisi olla entistä Exynosta hieman nopeampi laskentatehossa, mutta graafisessa suorituskyvyssä vanha Exynos vetää useimmin jopa pidemmän korren.

  Järjestelmäpiirin vaihdoksen ohella toinen ero uusissa Galaxy Tab S2 -tableteissa on niiden tulo heti tuoreimmalla Android Marshmallow 6.0.1 -järjestelmäversiolla.

  Muilta osin uutuuksien tekniset ominaisuudet vastaavat jo viime vuonna nähtyä: sormenjälkitunnistin, kolme gigatavua RAM-muistia, 32 gigatavua sisäistä tallennusmuistia ja microSD-muistikorttipaikka, kaksitaajuus-Wi-Fi, sekä kahdeksan ja kahden megapikselin kamerat. Molempien kokojen Super AMOLED -näytöt sisältävät 2048×1536 pikseliä.

  Arvostelimme viime vuoden heinäkuussa esitellyn alkuperäisen Galaxy Tab S2:n viime vuonna.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju