Samsung vahvisti – kätevä Flow-sovellus toimii pian kaikkien Windows 10 -koneiden ja...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216
Samsung-Flow_main_1-700x494.jpg


Samsung on tuoreessa tiedotteessaan vahvistanut Flow-sovellukselle saapuvan päivityksen, joka tuo iloa monille Galaxy-puhelimien ja Windows 10 -tietokoneiden käyttäjille. Tähän asti Samsungin kätevä Flow-sovellus on toiminut vain yhden Windows-laitteen, Samsungin oman TabPRO S -hybriditabletin kanssa, mutta tulevan päivityksen myötä sovellus toimii minkä tahansa Windows 10 -tabletin tai -tietokoneen kanssa.

Flow on Galaxy-puhelimeen ja Windows 10 -tietokoneeseen asennettava sovelluspari, jolla on monia käteviä käyttökohteita. Kun laitteet on paritettu keskenään, voi Flow’n avulla voi esimerkiksi avata tietokoneen lukituksen nopeasti puhelimen sormenjälkitunnistimella.

Flow’n ansiosta käyttäjä voi myös lukea ja vastata puhelimeen saapuviin viesteihin suoraan tietokoneelta, nähdä puhelimeen saapuvat ilmoitukset tietokoneella, siirtää kuvia ja muita tiedostoja puhelimen ja tietokoneen välillä, käyttää puhelimen Wi-Fi-yhteyspistettä suoraan tietokoneelta tai aloittaa verkkoselailun yhdellä laitteella ja jatkaa sitä toisella laitteella.

Huhtikuulle suunnitellun päivityksen myötä Flow’n tuki laajenee myös Galaxy-puhelimilla. Tähän asti sovellus on ollut tarjolla Galaxy S6:lle ja uudemmille huippumalleille, mutta päivityksen jälkeen sovellus on yhteensopiva kaikkien Marshmallowilla (6.0) tai uudemmalla Androidilla varustettujen Galaxyjen kanssa. Windows-puolella edellytyksenä on keväällä julkaistavan Creators Update -päivityksen asentaminen Windows 10:een.

Flow on ollut oiva väline Galaxy-puhelimen ja TabPRO S:n omistajille, ja Flow löytyy myös esiasennettuna Samsungin juuri julkaisemista Galaxy Book -tableteista. Päivityksen myötä laajentuva laitetuki tuo kätevän sovelluksen myös monille työkäyttäjille, jotka käyttävät Windows 10 -läppäriä tai pöytäkonetta.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom