Mobiili.fi Samsung vahvistaa: Galaxy Note7:n saapuminen Suomeen viivästyy lisää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Aiemmin tänään Samsung ilmoitti, että se keskeyttää Galaxy Note7:n myynnin niissä maissa, joissa jakelu ehdittiin jo aloittaa, ja että laitteen jo ostaneet saavat tulevien viikkojen aikana uuden laitteen nykyisen tilalle. Syynä ovat vaarallisiksi osoittautuneet akut.

  Suomen osalta tilanne tarkoittaa, että toimitusten alku viivästyy lisää, mutta vielä ei ole tiedossa, kuinka paljon. Alkujaan laitteiden toimitusten piti alkaa tänään, mutta sitten toimituksia siirrettiin jo viikolla kovan kysynnän vuoksi.

  Samsungin tiedote kuuluu kokonaisuudessaan seuraavasti:

  Samsung on sitoutunut valmistamaan mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita. Otamme kaikki asiakkaidemme ilmoittamat ongelmatapaukset erittäin vakavasti. Olemme perusteellisen tutkimuksen tuloksena havainneet vian akkusolussa.


  Syyskuun 1. päivään mennessä meille on tullut 35 ilmoitettua tapausta, joita tutkitaan perusteellisesti yhdessä laitetoimittajiemme kanssa, jotta vialliset markkinoilla olevat akut paikannetaan varmasti. Koska asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, Galaxy Note7:n myynninaloitus Suomessa siirtyy. Tarkempi aloitusajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

  Galaxy Note7:n jo saaneet kansainväliset asiakkaamme voivat vaihtaa nykyisen laitteen uuteen tulevina viikkoina. Ymmärrämme, että tästä voi aiheutua haittaa markkinoilla, mutta näin varmistamme, että Samsung valmistaa jatkossakin mahdollisimman korkealaatuisia tuotteita asiakkailleen.

  Teemme tiiviistä yhteistyötä kumppaneidemme kanssa varmistaaksemme, että laitteiden vaihto hoituu mahdollisimman helposti ja tehokkaasti (koskee vain maita, joissa Note7:n toimitukset ovat jo alkaneet).

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju