Samsung vähättelee punaisen näytön ongelmaa Galaxy S8:ssa – ”korjauspäivityksen” jakelu...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15393
Reaktiopisteet
103

Keskimmäisissä Galaxy S8 -puhelimissa on liian punertavat näytöt.


Samsung aloittanut jakelemaan päivitystä Galaxy S8 -puhelimilleen, ensimmäisenä kotimaassaan Etelä-Koreassa. Päivitys tuo asetuksiin uuden laajemman säätömahdollisuuden näytön värisävylle.

Osa käyttäjistä on raportoinut oman Galaxy S8 -puhelimensa näytön punertavan. Tämän huomaa erityisen helposti, kun näytöllä on jotain valkoista.

Samsungin alkuperäisen kommentin mukaan punaisen näytön ongelma oli korjattavissa vain näytön värisäätöjä asetuksista muuttamalla, mutta kaikille käyttäjille tästä ei ole ollut riittävää apua. Samsungin uusi päivitys tuo tarjolle laajemmat säädöt ja uuden asetuksen, jolla voi säätää koko näytön väritasapainoa.

Osa The Investorin aiemmin haastattelemista asiantuntijoista arvioi, ettei ongelmaa Galaxy S8:n näytössä edes voi korvata täysin ohjelmistopäivityksellä. Laajennettu säätöalue kuitenkin saattaa riittää tyydyttämään asiakkaiden tarpeet, arvelee yksi asiantuntijoista.

Myöhemmin Samsung on kommentoinut vielä, ettei punertavaa näyttöä pitäisi pitää viallisuuden merkkinä sillä Super AMOLED -näyttöteknologian luonteen mukaisesti voi esiintyä luontaisia eroja näytön värissä.

Osalla näyttö punertaa kauttaaltaan, mutta toisilla käyttäjillä punerrusta näkyy vain tietyissä osissa näyttöä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom