Samsung Ultra B (S7220) kokemuksia?

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja nelapo, 12/10/09.

 1. nelapo

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/09
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Moikkelis

  Onko porukalla kokemuksia kyseisestä puhelimesta?
   
 2. jylppy85

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/7/06
  Viestit:
  173
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Saunalahti
  Paskin luuri miesmuistiin, tuli hommattua kun vanha hukkui ja ajattelin kokeilla muutakin kuin nokiaa välillä. Taistelin itseni kanssa jonkinaikaa puutteita kuten wlanin puuttumista ja moniajon puuttumista vastaan mutta päätin silti ottaa kokeiluun. Omistanhan datapaketin ja lähinnä sähköpostien kanssa enään pelaan luureilla, tällä ei onnistu edes se. Gmailin asetukset kun ajaa sisään vaikka minkä ohjeen mukaan niin saa pelkän dns-virhe ilmoituksen. Tietty onhan tuossa gmail suora linkki mutta sieltähän ei löydy lähetä nappia ollenkaan saati että voisi jonkun kuvan suoraan laittaa lähettäen. Selain tuo mieleen 2000luvun alun luurit, tekstinkin lukeminen hankalaa, kuvien kanssa sivujen jaotus kusee. Eli en suosittele paitsi jos etsit perusluuria.

  Hyvääkin sanottavaa löytyy, nopeat valikot. Kameran tarkka lähikuvissa, muuten nokialla parempi optiikka tarjolla huomattavasti halvemmissakin luureissa. Näppäimistö on mukava käyttää kun oppii viestienkirjoitukseen liittyvät erot. Videopuhelu ominaisuutta en ole kokeillut vielä.

  Tietty tuo gmaili.kin voi ruveta toimimaan jos saa jotenkin nuo dna internet asetukset tallennettua. Ei suostu niitä jostain syystä asentamaan vaan pelkät wap ja mms asetukset.
  Myös musiikkisoittimena tuo on toiminut kiitettävästi tämän muutaman viikon, akku riittää ja laatukin on kohdallaan jota hieman pelkäsin kun välissä kuitenkin adapteri.
   

Jaa tämä viestiketju