Samsung U700 käyttökokemukset

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja veppis, 23/7/07.

 1. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Onko kukaan saanut maistiaisia kyseisestä mallista? U700 näyttäisi olevan nopealla vilkaisulla ominaisuuksien puolesta Z720:n serkku, etupaneeli lainattu U600:sta. Lähinnä kiinnostavat merkittävät käytännön erot Z720:an verrattuna. Spekseistä nopeasti vertailuun poimittuna HSDPA on nopeampi ja kamera piirun verran parempi sekä muistia 10 Mt enemmän.
   
 2. laser+

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/3/07
  Viestit:
  65
  Tykkäykset:
  0
  Nyt näyttää saavan sauniksen kytkynä kyseistä luuria.Ainakin hesarin etusivulla oli mainos 16 egee kuussa. En kyllä sauniksen nettisivuilta löytäny kyseistä luuria. Mielenkiintoinen ja tyylikäs uutuus. nyt ovatkin lisänneet sinne sen.
   
 3. Merkutio

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Sain eilen U700 luurin postista. Sen verran olen kerinnyt tutustumaan puhelimeen, että Käyttöliittymä on todella hyvä ja suhteellisen yksinkertainen.

  Ensin aika meni etsiessä toimintoa: mistä v&%umaiset näppäinäänet saa pois, mutta ne menee saa hiljaiseksi ihan valmiustilassa painamalla volumenappia.

  Puhelin on hyväntuntonen kädessä ja se on ohut, mahtuu mukavasti taskuun. Silti puhelin tuntuu aika jämäkältä ja kestävätä. Ennenkaikkea puhelin on kaunis. Kosketus näppäimet päänäytössä vaatii kevyttä totuttelua. Ja kiekko joka on saanut hieman vaikutteita iPodista, on todella kätevä ja mukavan tuntoinen. Akkukestoa en ole päässyt kokeilemaan vielä (luuri tuli tosiaan vasta eilen) mutta päivän olen huudattanut musiikkia kuulokkeista ja akku ei vielä ainakaan piiputa.. Mediasoitin on suht.yksinkertainan ja mukava käyttää kiekon ansiosta. Äänenlaatu vakiokuulokkeilla on mielestäni todella hyvä! Se huonopuoli musiikkisoittimessa on että esim. nettiä tai puhelimen toimintoja ei voi selata kesken musiikin kuuntelun.

  Internet on todella nopea HSDPA:n ansiosta. Olen surffannut tuskassa nettiä tässä päivänaikana. Ja selain on ihan ok. Messengeri olisi mukava saada. Olen yrittänyt tutkia että mistä saisi MSN tukevan javapohjaisen messengerin puhelimeen asennettua? Siihen haluasin vastauksia muilta foorumilaisilta. Kosketusnapit on U700:ssa todella herkät. Olen painanut peruutusnappia monta kertaa vahingossa kesken nettiselauksen (kädet on niinkuin nippu k%rpiä)

  Tässä on joitain tietoja ja mielipiteitä.. Voi kysyä lisää jos jotain tulee mieleen..

  http://www.youtube.com/watch?v=6JFDdhb2gzw
   
 4. TTH1

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/07
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä sen soittimen saa toimimaan taustalla. Muistaakseni U600 tai Z720 keskustelussa oli miten.
   
 5. Merkutio

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Kas kas. Siellähän oli asetuksissa tosiaan "Soitto taustalla" toiminto. Se pitää laittaa "päällä" asentoon.. Kiitos TTH1
   
 6. Merkutio

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Alaviiva per&%#!!!

  No yksi huonopuoli ainakin löyty U700:sta! Pitäisi kirjautua messengeriin, mutta minun säpo-osoiteessa on _(alaviiva) Ja sitä ei pysty U700 puhelimessa tekemään! Tai minä en ainakaan löytänyt sitä mistään prkl!

  Miten on? Pystyykö muissa Samsung malleissa tekemään alaviivaa..?
   
 7. TTH1

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/7/07
  Viestit:
  26
  Tykkäykset:
  0
  Ainakin Z300:ssa se tuli 1:stä. Kunhan sitä vain jaksoi rämpyttää.
   
 8. Legend82 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/05
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Wave S8500
  En tiedä kuinka paljon tämä auttaa, mutta ainakin äkkiä katsottuna omassa D500-luurissani alaviivan teko onnistuu ainakin tekstareita yms. kirjoittaessa (tosin sen pitää hakea erityisestä symboli-valikosta).

  Olettekos U700-käyttäjät verranneet luurianne U600:een? Kertokaahan vähän kokemuksistanne. Sen tiedän, että U700 on hitusen paksumpi (mikä on hyvä juttu) ja sen näppäimistöä (en puhu nyt tässä mistään kosketusnäppämistä) on kehuttu jopa yhdeksi mukavimmista ikinä.
   
 9. Mikaw Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  19/1/05
  Viestit:
  1596
  Tykkäykset:
  148
  No jaa testasin Gigantissa kyseistä puhelinta ja ei tämäkään vakuuttanut.
  500 euroa pitäisi maksaa puhelimesta josta löytyy huomattavaa klappia.
  Samoin löytyi U600:sta. Ärsyttävää käydä 10 puhelinta läpi, JOS sattuisi löytymään se klapiton versio.
  Lisäksi Samsungit ovat sinetöidyissä paketeissa, joten 10 eri kappaleen testailun voi huolella unohtaa.
  Keskellä oleva kiekko oli muovinen ja heiveröisen oloinen. Samoin koko puhelin oli sen verran heiveröisen muovikikkareen oloinen,
  ettei hintaa minun mielessäni oikeuta millään. Näppiksestä ei mitään erityistä sanottavaa. Kait sillä olisi kirjoitellut.
  Pitäisi kait hankkia V8 jos haluaisi jonkinlaista rakenteellista laatua, mutta puhelin kun vaikuttaa niin saamarin isolta (ja sormenjälkimagneetilta) niin jäänee tuokin hankkimatta.
   
 10. Merkutio

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/8/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Jos kestävää puhelinta haluaa niin pitää palata vuoteen 1996 kun tuli Nokian 1611 malli. Tänäpäivänä ei tehdä kestäväviä puhelimia, niiden käyttöiäksi on suunniteltu se 2vuotta, jos sitäkään.

  U700 malli on kuitenki kilpailijoihinsa nähden paras. En ole kokeillut ikinä U600 mallia, mutta HSDPA:sta kannattaa maksaa se satanen ylimääräistä puhelimsessa, koska se tekee nettisurffailusta todella nopean. Riippuu tietenkin kuluttajasta, että tuleeko surffattua paljoa.

  U700 runko on minusta melko jämäkkä kun vertaa esim. Nokian N95, N65 tai johonki E73 malliin. Sormenjälkiähän puhelin ottaa herkästi vastaan mutta ostin verkkokaupasta hyvän suojakalvon. Ja minusta sormenjälki ei ole mikään tatuointi puhelimessa. Sormenjäljet saa pyyhittyä pois.

  U700 käyttöliittymä on erittäin selkeä ja ennenkaikkea nopea. Verrattuna Nokian S60 Käyttöliittymiin. U700:ssa kiekko tekee selailusta miellyttävän ja nopeean.

  Kamera on hidas, mutta kuvat on laadukkaita myös hämärässä. Vaikka kamerassa on vain apuvalo, salama puuttuu kokonaan.

  Olen ollut tähän asti U700 puhelimeen todella tyytyväinen.
   
 11. Legend82 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/05
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Wave S8500
  No korjataanpa sen verran, että kyllä minusta tämän päivän luurit ovat enimmäkseen kohtuullisen kestäviä (etenkin kun monessa mallissa käytetään metallia). Poikkeus tähän valitettavasti on juuri Samsung Ultra Edition -sarja. Henkilökohtaisesti (luen kuitenkin aika paljon näitä foorumeita; suomalaisia ja ulkomaalaisia) en ole koskaan kuullut ihan joitakin yksittäisiä poikkeuksia lukuunottamatta muiden kuin Samsung UE-sarjalaisten rikkimenosta. Sitä vastoin Samsungin UE:n kohdalla olen lukenut monestakin tapauksesta: monella on esimerkiksi näyttö räsähtänyt (screen cracking).

  Nämä Samsungin mallit ovat hyviä luureja, mutta välillä mietin onko Samsungin johto käynyt aivopesemässä luuriensa ostajat. Esimerkiksi on käsittämätöntä, että jotkut eivät vaan voi hyväksyä sitä, että jos rakennetaan luuri muovista ja tehdään 10 millin paksuiseksi, niin se tarkoittaa sitä, ettei se maailman kestävin luuri ole. Tätä kun yrittää selittää sitten UE-sarjan fanittajille, niin he täysin kieltävät tämän ja sanovat, että kyllä UE:t ovat yhtä kestäviä kuin vaikka Nokian N-sarjalaiset.

  Siis totta kai eri muoviseoksista ja rakeenteen suunnitelusta saadaan ohuestakin luurista hieman kestävämpi, mutta D900:aa ja U600:aa testanneena voin sanoa, että nämä eivät todellakaan tunnu jämäköiltä luureilta -- sellaisilta jota neuroottinen ihminen ei pelkäisi katkaisevansa kahtia.

  (HUOM! Jottei tulisi kauheaa väittelyä, niin sanotaan nyt tässä, etten ole sitä mieltä, että Samsung UE:t katkeavat tai menevät rikki heti. Sanon vain, että jos muovinen luuri on sentin paksuinen niin eihän se hyvän tähden ole silloin ole kestävimmästä päästä luurimaailmassa).
   
 12. Mikaw Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  19/1/05
  Viestit:
  1596
  Tykkäykset:
  148
  Aika harvassa mallissa käytetään metallia.

  Poikkeus? Kyllä edelleenkin se että luurissa on käytetty metallia on poikkeus, eikä toisinpäin.


  Juu joissain D900:ssa saattoi mennä näyttö paineessa rikki. Tosin samaa olen kuullut/lukenut tapahtuvan myös esim. Nokian 3110 C:ssä ja N73:ssa.


  Toisaalta Nokian iskunkestävä ja "raskaaseen käyttöön" suunniteltu malli on sellainen että parissa viikossa puhelimen näppäimistö roikkuu käyttäjän käsissä, eikä puhelimessa. En ole kuullut UE-sarjalaisten olevan mitenkään erityisen heikko kestoisia. UE-sarjalaisia ei myöskään kanneta huoltoon kokoajan, toisin kuin joidenkin muiden valmistajien puhelimia. En ole kuullut että edes Samsungin U100 (5.9 mm) olisi mitenkään heikko. En sitten tiedä kuinka hyvin kestää kenenkin persetaskussa, mutta toisaalta ei kukaan tunge normaaleja "kestäviä 20mm:n paksuisia" luurejakaan persetaskuun, jostain syystä.

  Eivät ne minustakaan tunnu kovin jämäköiltä, mutten siltikään pelkäisi halkaisevani kahtia niitä. Mikäli tuollaista pelkoa esiintyä niin silloin varmastikin kannattaa käyttää jotain sellaisia malleja, joita neuroottinenkin pystyy ilman turhia sydämen tykytyksiä käyttämään.

  No ei varmaan, mutten ymmärrä miksi olisi heikoimmastakaan päästä. 20 mm paksu luuri saattaa kerrasta mennä rikki jos se tippuu, sama koskee myös varmaankin 5,9 mm:stä luuria.

  Itsekään en näitä uusia UE-malleja hanki, koska ne eivät rakenteeltaan ole lähelläkään sitä mitä toivon, mutta syy ei ole se että ne ovat ohuita.
   
 13. Timsu

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z2
  Mistä U700 wap/gprs asetukset??

  Mistä saa toimivat asetukset U700 puhelimeen? Itselläni on soneran liittymä koitin tilata soneralta asetukset viestiä käyttäen mutta ei toimi. En kyllä ole varma teenkö ees oikein asetukset sisältävä viesti tulee niin olen ottanut valikosta nouda jolloin puhelin ilmoittaa (nouto epäonnistui yhteyspiste APN ei saatavilla). Muuten puhelin on tähänmennessä toiminut ihan kiitettävästi viellä kun nuo asetukset saisi niin pääsisi ottamaan puhelimesta enemmän irti.
   
 14. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Niin no, jos siinä ei ole gprs asetuksia, ei se noutokaan onnistu.

  Tässä tapauksessa ainoaksi tavaksi jää asetusten syöttö manuaalisesti, katso Soneran siviulta löytyykö ne oikeat asetukset ja manuaali kyllä kertoo, jos et paikkaa löydä mihin niitä syöttää.
   
 15. snb69

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/7/04
  Viestit:
  294
  Tykkäykset:
  0
  Asetukset -> operaattoriasetukset
   
 16. nikor

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/2/03
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Onko ihan normaalia tässä puhelimessa, että näytössä on noin 150 viallista pikseliä:sinisiä,vihreitä ja punaisia? Ei siis yhtään kirkkaita tai mustia. Meneekö takuuseen?
   
 17. bazzi

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/05
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia e75 & Elisa
  kyllä taitaa mennä takuuseen.. itseä huvittaisi ostaa kyseinen puhelin, harmi vain kun vanhasta mitään ei saa... pitäisi vain mennä varmaan ensin hieman katsomaan minkälaista laatua on tarjolla =) tähän asti oma mielipide on että samsung valmistaa tämän hetken laadukkaimmat puhelimet. omassa perheessä jo kaks nokia n73me käynyt kahdesti huollossa..
   
 18. bazzi

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/05
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia e75 & Elisa
  olisi kiva tietää hieman käyttäjä ystävällisiä tietoja kyseisestä puhelimesta. eli kun olen vanhaan tottunut, niin kai tässäkin mallissa usb kaapeli samalla lataa puhelinta kun se on kytkettynä läppäriin? näyttää saavan alle 400e:n niin vois alata harkitteen.
   
 19. olpo

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/07
  Viestit:
  298
  Tykkäykset:
  0
  Mistäs alle 400€ saa?
   
 20. bazzi

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/11/05
  Viestit:
  105
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia e75 & Elisa

Jaa tämä viestiketju