Samsung U600 näyttö rikki?

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Toeh, 17/8/08.

 1. Toeh

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/06
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 3GS
  Eli 3kk vanha puhelin. Samsung The Ultra Edition 10.9 SGH-U600 Evo ei ole tippunut, ei ole ottanut muutakaan kovaa iskua, ei ole ollut puristuksissa eikä näyttöön ole painettu millään.

  Näyttö on ulkopuolelta todella hyvässä kunnossa, mutta sisäpuolella menee selvä halkeama ja puolet näytöstä on pimeänä. Alaosa näkyy normaliisti, mutta yläosa on pimeänä tai perustilassa valkoinen ja täynä erivärisiä viivoja.

  Takuu ei kuulemma korvaa, mutta laittoivat silti menemään eteenpäin. Puhelin siis särkyi pöydällä olleessaan. Kellon vilkaisun yhteydessä tuli huomattua, että näyttöhän on yhtäkkiä hyytynyt.

  Erittäin todennäköistä, että hyvinkin pian tulee puhelu jossa kysytään jatko toimenpiteitä puhelimen suhteen. Kenelläkään kokemuksia minkä hintaisia noihin nuo näytön vaihtamiset ovat? Ja kannattaako näyttö vaihtaa ja laittaa puhelin vaihdossa halvempaan ja kestävempään malliin vai onko tuollaisenaan puhelimella mitään arvoa edes yksityiselle myydessä?
   
 2. Qwertyi

  Qwertyi Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016

  Palaute - 100%
  26   0   0

  Liittynyt:
  7/12/05
  Viestit:
  29295
  Tykkäykset:
  7542
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia XZ1
  Kyllä hurjalta (joksikin kaikkihan on mahdollista kunnes toisin todistetaan) että näyttö rikkoontuisi fyysisesti ihan vaan pöydällä ollessaan. Sekoileminen softapuolella onkin suht normaalia, mutta että näyttö halkeaa ihan vain itsekseen tarvitsee kyllä jonkin asteisen kolauksen / jännitteen (ei voltteja vaan painetta / vääntelyä) näyttöön. Tiedä sitten oletko huomaamattasi kolauttanut puhelimesi jonnekkin josta tuo särö voisi johtua. Aina ne ei isoa kolhua vaadi.
   
 3. Toeh

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/06
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 3GS
  No todellakin ihmettelen tätä näytön särkymistä itsekkin. Samsung suorastaan rikkoo fysiikan lakeja. Mahdollisuus tietenkin on, että puhelin on taskussa ollessaan istuessani saanut pientä puristusta taskun kankaasta, mitä tosin ovat kaikki muutkin puhelimet saaneet särkymättä. Mutta näyttö ehjänä sen pöydälle laskin ja särkyneenä nostin. Uskomatonta.

  Samsungin ainut minulle jollain tapaa soveltunut puhelin ja se ei kestä normaalia ihmisen käyttöä. Kiinnostaisi mielipide Samsungin tehtaalta, että missä puhelinta nykyään täytyy säilyttää että se kestäisi edes vuoden?

  Tälle ei kuitenkaan voi enään mitään. Rikki mennyt ja olisi mukava saada jonkinlaista osviittaa noista näytön vaihtojen hinnoista Samsungin omissa huolloissa.
   
 4. Toeh

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/7/06
  Viestit:
  40
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Apple iPhone 3GS
  Noniin sain itse jo selville tämän. Eli Samsung U600 EVO mallin näytön vaihtaminen olisi tullut maksamaan 130€ ja puhelimesta saisi sen jälkeen vaihdossa 130€. Puhelin oli kuitenkin niin uusi, että tuosta mäsästäkin hyvittivät 30€. Ja gigantissa pyörähdin sen jälkeen ja tästä eteenpäin viihdyn sony ericsson palstalla.
   

Jaa tämä viestiketju