Mobiili.fi Samsung tykittää puhelimia: Galaxy O -sarja tulossa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Etelä-Korean jättiläinen Samsung työstää jälleen uutta Galaxy-puhelimien sarjaa. SamMobile-sivusto kertoo, että tulossa on uusi Galaxy O -sarja.

  SamMobilella ei ole vielä tiedossa tarkempia tietoja laitteista tai niiden ilmestymisaikataulusta, mutta sen mukaan tulossa ovat mallinumeroilla SM-G550 ja SM-G600 kehitettävät puhelimet. Näiden mallinimiksi olisi SamMobilen mukaan tulossa Galaxy O5 ja Galaxy O7.

  Vielä viime vuoden lopulla uutisoitiin, että Samsung olisi karsimassa ja selkeyttämässä puhelinmallistoaan, mutta tämä ei näytä toteutuvan. Yhtiön mobiililaitetuotannon kannattavuus on heikentynyt jo pitkään, ja yhdeksi monista syistä on mainittu laaja mallisto, joka on kuluttajille vaikea hahmottaa. Nykyisen politiikan mukaan laitteiden nimet saattavat olla aiempaa selkeämpiä, kun käytössä on kirjaimiin perustuva nimeämispolitiikka, mutta mallisto on edelleen laaja ja laitteiden eroja vaikea hahmottaa kirjainten perusteella. Jos ja kun Galaxy O -sarja lähitulevaisuudessa ilmestyy, on Samsungilla tuolloin valikoimissaan Galaxy A-, E-, J-, O-, S- ja Note-sarjat. Hahmottamista vielä vaikeuttavat kirjainten perässä olevat numerot. Esimerkiksi Galaxy S -sarjassa uusimpia ovat S6-mallit, joissa numero kertoo kuudennen sukupolven S-laitteesta, kun taas esimerkiksi Galaxy J5 ja J7 ovat keskenään saman sukupolven laitteita, mutta erikokoisia ja toisistaan poikkeavilla suorittimilla varustettuja.
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju