Samsung tuo myyntiin uuden kestävän älypuhelimen – Galaxy Xcover 4 Suomessa 299 euroa

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

Samsung Galaxy Xcover 4 jatkaa kestävien älypuhelinten sarjaa.


Samsung tuo uuden kestävän Galaxy Xcover 4:n myyntiin myös Suomessa. Puhelin tulee saataville 13. huhtikuuta alkaen 299 euron hintaan. Aiemmat Xcover-puhelimet ovat osoittautuneet suosituiksi Suomessa.

Samsungin Xcover-sarjan puhelimet on suunniteltu kestämään kovaa kyytiä tavallisia älypuhelimia paremmin. Xcover 4 jatkaa samaa sarjaa, ja on testattu MIL-STD 810G -standardin mukaisesti. Laite kestää tavanomaisia älypuhelimia paremmin esimerkiksi kolhuja ja tärinöitä. Lisäksi Xcover 4 on IP68 -luokiteltu, eli pölytiivis ja se kestää lyhytaikaisen upotuksen matalaan veteen, Samsungin lupauksen mukaan 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

”Samsungille on tärkeää tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka ovat eturintamassa ja vastaavat heidän tarpeisiinsa, haasteisiinsa ja toiveisiinsa. XCover 4 on täydellinen esimerkki siitä, miten pyrimme luomaan merkityksellistä innovaatiota. Tämä puhelinuutuus on suunniteltu kestämään äärimmäisissä olosuhteissa ja tarjoamaan kaikki älykkäät ominaisuudet, joita älypuhelimelta voi odottaa”, sanoo Samsung Suomen Head of IM & Telecom Antti Holopainen.

Galaxy Xcover 4:n varustukseen kuuluvat muun muassa 4,99-tuumainen TFT-näyttö 1280×720 pikselin HD-tarkkuudella, 1,4 gigahertsin neliydinsuoritin sekä 2 gigatavun RAM-muisti ja 16 gigatavua sisäistä tallennusmuistia. Aivan kuten aiemmat Xcover-mallit, ei uusinkaan siis häikäise suorituskyvyllään, vaan on lähinnä perustoimintoihin yltävä älypuhelin. Sivusta puhelimesta löytyy painike, jonka toiminnon voi itse valita.

Tallennustilaa Xcoverissa on 16 gigatavua sisäänrakennettuna, ja lisätilaa saa tarvittaessa microSD-muistikortilla. Takakameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja aukon koko f/1,9, kun etukamera tarjoaa 5 megapikseliä ja f/2,2-aukon. 172 grammaa painava ja 9,7 millimetriä paksu laite sisältää myös NFC-yhteyden sekä 2 800 milliampeeritunnin helposti vaihdettavissa olevan akun. Käyttöjärjestelmänä on Android 7.0 Nougat.


Galaxy Xcover 4 on tehty kestämään myös iskuja.


Galaxy Xcover 4:n akku on helposti vaihdettavissa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom