Mobiili.fi Samsung testaa uutta Galaxy-käyttöliittymää – sopii sovellusvalikkoa vihaaville

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 13/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Eräs Android-käyttöjärjestelmän kulmakivistä on laitteiden tarjoama erillinen sovellusvalikko. Jotkut valmistajat tarjoavat jo vaihtoehtona Apple-tyylistä lähestymistapaa, jossa sovellukset elävät valikon sijaan suoraan kotiruuduilla, mutta useimmissa Android-laitteissa sovellusvalikko on edelleen käytössä. Nähtävästi Samsungia kuitenkin kiinnostaa elämä ilman valikkoa.

  Android Policen mukaan Samsung testaa parhaillaan uudenlaista Galaxy-puhelimille tarkoitettua käyttöliittymää. New Note UX -nimellä kulkeva käyttökokemus on toistaiseksi testissä vain Kiinassa ja Koreassa erityiseen betaohjelmaan kuuluvien Galaxy Note5 -käyttäjien parissa.

  New Note UX -version ulkoasu eroaa selvästi nykyisestä TouchWizistä. Asetukset ovat erilaiset ja kaikki sovellusikonit on tasattu samanlaiseen pyöristetyn neliön muotoon. Ilme muistuttaakin hieman esimerkiksi Huawei-puhelinten tarjontaa.

  Suurin ero on kuitenkin, ettei sovellusvalikkoa näy kuvissa lainkaan. Nähtävästi se on testiversiossa kuitenkin mahdollista ottaa käyttöön, eli kokonaan Androidin luotto-ominaisuutta ei ole leikattu pois.

  Uuteen Noteen viittaava nimi herättää tietenkin kysymyksiä siitä, nähdäänkö uusittu TouchWiz-käyttöliittymä jo tänä vuonna julkaistavassa uudessa Galaxy Note -puhelimessa. Tässä vaiheessa kyse on kuitenkin vasta testeistä, eikä tarkempaa tietoa New Note UX:n saapumisesta laajemmalle käyttäjäkunnalle tai Aasian markkinoiden ulkopuolelle ole.

  [​IMG]
  Samsungin testaama uudenlainen Android-käyttöliittymä Galaxy Note -puhelimille.

  [​IMG]
  Samsungin testaama uudenlainen Android-käyttöliittymä Galaxy Note -puhelimille.

  [​IMG]
  Nykyinen TouchWiz Galaxy S7:llä ja Galaxy S7 edgellä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju