Mobiili.fi Samsung testaa jo taipuvanäyttöistä puhelinta – myyntiin ensi vuoden alussa?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuva Samsungin patenttihakemuksesta taipuvalla näytöllä varustetulle puhelimelle.


  Samsungin kerrotaan kehittävän kovaa vauhtia taipuvanäyttöistä puhelinta. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että laite saattaisi olla myyntivalmis jo ensi vuoden alussa, sillä testien sanotaan olevan varsin pitkällä.

  Viime maaliskuussa Samsung Displayn edustaja kertoi, että taipuvat näytöt saattaisivat olla valmiita kaupallisiin sovellutuksiin vuonna 2016. Nyt GforGames-sivusto kertoo huhuista, joiden mukaan yhtiö olisi jo testannut taipuvalla näytöllä varustettua laitetta, joka saatettaisiin esitellä mahdollisesti ensi tammikuussa. GforGamesin raportoimien huhujen mukaan Samsung olisi testannut laitetta sekä Snapdragon 620- että 820-suorittimilla. Lisäksi laitteessa kerrotaan olevan kolme gigatavua RAM-muistia sekä muistikorttipaikka.

  Mielenkiintoista on myös se, että Samsungin kerrotaan testaavan intensiivisesti juuri Qualcommin uutta Snapdragon 820 -suoritinta, ja että Samsung olisi ensimmäinen puhelinvalmistaja, joka kyseistä suoritinta on päässyt testaamaan. Aiempina vuosina Samsung on esitellyt huippupuhelimistaan sekä Snapdragon-suorittimella että yhtiön omalla Exynos-suorittimella varustettuja malleja, mutta tämän vuoden lippulaivoissa yhtiö on käyttänyt vain omia suorittimiaan. Monien muiden valmistajien huippupuhelimissa käytettyä Qualcommin Snapdragon 810 -suoritinta ovat vaivanneet lämpöongelmat. Snapdragon 820 on Qualcommin seuraavan sukupolven huippusuoritin, jota voidaan odotella ensi vuoden alussa julkaistaviin puhelimiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju