Samsung T400 - koska myynnissä?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Tee, 28/1/03.

 1. T

  Tee Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  12/9/02
  Viestit:
  826
  Tykkäykset:
  1
  Odottaakos täällä kukaan Samsung T400? Mielenkiinnolla odotan kyseistä mallia ja olisin sen valmis heti ostamaan, jos sen nyt vain jostain saisi. Einfachpreiswertistä tuon voi ennakkotilata hintaan 419e, mutta myyntiintulopäivää ei sanota missään. Eivät siellä edes vastanneet sähköpostiin. Entäs V200?
   
 2. huuhaa

  huuhaa Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/12/02
  Viestit:
  568
  Tykkäykset:
  39
  Puhelinmalli:
  Honor 8
  http://www.mobile-review.com/review/samsung-t400-en.shtml

  Olipas luuri.. Soittoäänetkin oli kyl aikas maukkaan kuuloiset... Mutta ei niin hyvä ettei jotain pahaakin sanottavaa.. _Miksi_ Samsung ei voi laittaa noihin luureihinsa GPRS:ää. Ok, ok. Onhan niitä sellaisiakin tarjolla mutta esim S100:ssa taas ei näyttö oo samaa tasoa..

  Lainaus S-100:n esittelystä:

  "A screen is displayed up to 65000 colours. But don't be very optimistic, a picture on the screen is out of colours, if compare it with T100, which supports only 4096 colours. Why? Just because of different technological methods, T100 has a TFT matrix and S100 has STN matrix. All shortcomings of STN matrix are already known. First of all, a small viewing angle, I don't advise you to tilt the phone, otherwise the screen will be black. Second, it's better to look at the screen at the specific angle, then all the colours will be bright. Finally, the information on the screen is not clearly visible in the sunny weather. There are no such problems indoors."


  Anyway oishan tuo ihan ok luuri muuten tuo t-400 ja aika nyt tulee näyttämään miten tuolla GPRS:llä on jatkossa käyttöä.. Onko muuten kellään tietoa onko samsungeissa _vieläkään_ tekstiviestien kirjoitustilassa jäljelläolevien merkkien laskuria?

  Niin ja ok myönnettäneen että meni heti alkuun hieman off-topiciks, sillä enpä todellakaan osaa vastata koska tuo myynnissä ois, mutta kun en nyt tosta luurista haullakaan saanut heti osumia ni ajattelin tän alle laittaa vähän kyselyitä ym. :)

  Loppujenlopuks odotan myös innolla niitä linux-kännyjä.. :) Mut se on oma aiheensa se.. :Þ
   

Jaa tämä viestiketju