Samsung shg-x460 ongelma

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja AndK0, 29/1/06.

 1. AndK0

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/7/02
  Viestit:
  583
  Tykkäykset:
  0
  Äidilläni on nyt vuoden verran ollut tuo samsungin kyseinen luuri ja ongelmia on ollut. Puhelimessa on alusta asti ollut sama vika, eli puhelin menee joskus yhtäkkiä sellaiseen tilaan, että siihen ei saa yhteyttä, eikä sillä voi soittaa mihinkään. Kiusallisinta tuossa on se, että puhelin näyttäisi toimivan ihan OK, ja näytöllä lukee ihan normaalit tekstit, mutta kun yrittää soittaa ei soittaminen onnistu. Puhelin on kävi kolme kertaa takuuhuollossa, ja neljännellä kerralla tuli täysin uusi puhelin, ja sama vika toistui siinä välittömästi. Huoltojen ajan äidilläni oli käytössä jokin nokialainen halpismalli, ja siinä tätä vikaa ei ilmennyt.

  Mistähän tässä nyt kannattais tuota vikaa ruveta hakemaan? Voiko tämä kenties johtua sim-kortista? Äidilläni on saunalahden liittymä, ja sim-korttikin on 2004-syksyllä hankittu, eli ei sekään kovin vanha ole.
   
 2. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Johtuu aika varmasti tuosta noin. Onko verkon haku automaattisena vai manuaalisena? Hae verkko manuaalisesti.
   
 3. Wolverine

  Wolverine

  0   0   0

  Liittynyt:
  8/5/05
  Viestit:
  72
  Tykkäykset:
  0
  Miten tästä x460 sampasta näkee sen valmistusajankohdan kun Nokioihin tepsivä *#0000# koodi ei saa mithn aikaan...
   
 4. kerrunch

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/10/05
  Viestit:
  34
  Tykkäykset:
  0
  Siis uskot, että ongelma piilee sim-kortissa? Itselläni on ollut nyt puolisen vuotta Samsungin X480, ja nyt viimeisen kahden viikon aikana puhelimeen on ilmestynyt vastaavanlainen satunnaisesti ilmaantuva yhdistämisongelma. Viimeksi eilen oli pariin otteeseen tavoittamattomissa. Muuten puhelin on toiminut erinomaisesti. Sim-kortti lienee pari vuotta vanha ja operaattori on Sonera.
   

Jaa tämä viestiketju