Samsung sgh-z560 muistikorttiongelma

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Tailer, 10/5/07.

 1. Tailer

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Ostin Saunalahden Samsung SGH-Z560 puhelimen Sauniksen 3G-paketin mukana. Hankin siihen lisäksi Kingston 1GB microSD muistikortin, jonka kanssa on ilmennyt ongelmia. Puhelin ei enää suostu tallentamaan mitään tietoja muistikortille, esim. kuvattaessa valokuvia tai siirrettäessä musiikkia usb-kaapelin kautta Samsungin omalla ohjelmistolla. Aluksi kaikki toimi, kuten pitikin, mutta nyt ei enää. Missä voisi olla vika, puhelimessa vai muistikortissa? Tietojen tallennus korttiin epäonnistuu vain kyseisessä Samsungin puhelimessa. Muistikortti näyttäisi muuten toimivalta, tietoja voi kopioida sille, jos käyttää tietokoneessa olevaa muistikortinlukijaa. Myös digitaalikamerassa se toimii OK. Onko puhelimella jotain yhteensopivuusongelmia Kingstonin muistien kanssa? Muistikortin alustaminen ei auta, puhelin ei osaa tehdä tarvittavia hakemistoja tyhjälle kortille, vaikka se sitä yrittääkin aina valikkoja selattaessa. Kortti pysyy tyhjänä.
   
 2. vtormane

  vtormane Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  4439
  Tykkäykset:
  0
  Olethan alustanut kortin nimenomaan puhelimella?
   
 3. Tailer

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/03
  Viestit:
  13
  Tykkäykset:
  0
  Kyllä olen yrittänyt, mutta ei onnistu, vaan puhelin jumii n. minuutin ajaksi. Samoin jos kortti on valmiiksi tyhjä, puhelin yrittää tehdä sinne omat hakemistonsa ja jumii. Uutena se onnistui, mutta ei enää. Eli jos kortti on nyt täysin tyhjä, puhelin kai yrittää alustaa sitä itsekseen ja jumittaa kun se ei saa kirjoitettua kortille mitään, ei edes tyhjiä hakemistoja. Tiedostonhallintaa käytettäessä jumii myös aina kun korttia yrittää selata. Jos tietokoneella tekee tarvittavat hakemistot kortille, se kyllä lukee niitä ihan moitteetta, mutta ei osaa kirjoittaa sinne mitään tietoja.
   
 4. laimbeer

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/12/05
  Viestit:
  22
  Tykkäykset:
  0
  Mullakaan ei Kingstonin gigan kortti toimi. Alustaminen ei ole onnistunut kertaakaan vaan jumii samalla tavalla. Kortti on toimii kaikissa muissa laitteissa mitä olen testannut eli ei ole viallinen. Sandiskin puolen gigan kortti puolestaan toimii Samsungissakin.
   
 5. Siwa

  0   0   0

  Liittynyt:
  30/6/03
  Viestit:
  69
  Tykkäykset:
  0
  Itselläni ainakin kingstonint giganen toimii kyseisessä puhelimessa. Se onkin sitten likipitäen ainoa positiivinen asia kyseisessä luurissa.
   
 6. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Yleisesti ottaen nuo kingstonin isommat muistikortit toimii aika heikosti Samsungeissa, että en yhtään tuota ihmettele. Tosin poikkeuksiakin on tapauskohtaisesti, mutta oletetaan ettei tuota saa korjattua.
   
 7. muokkedee Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  5615
  Tykkäykset:
  1
  Juuri näin, osassa Kingstonissa on toimivuusongelmia (myyjän kokeman opetuksen kautta). Transcendin ja SanDiskin muistikortit toimii kuitenkin luotettavasti noidenkin kanssa.
   

Jaa tämä viestiketju