Samsung sgh-x460 ja netti pitäisi saada koneeseen

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Villelj, 17/5/05.

 1. Villelj Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/2/05
  Viestit:
  344
  Tykkäykset:
  34
  Puhelinmalli:
  Oneplus 5T
  Eli nyt olisi tarkoitus saada tietokoneen netti toimimaan kännykän kautta. Eli tarvitsenko siihen muuta kun luurini (Samsung SGH-X460) ja datakaapelin? Koska kännykässä on gprs yms jutut niin eikös internettiin pitäisi päästä ihan näin vain? Tietenkin asetukset kohdalleen yms.
  Ja sitten, jos ne ystävällisesti voisivat vastata ketä esim mirc:siä on kännykän kautta käyttäneet että kuinka paljon sitä tietoa nyt sitten oikesti siinä siirtyy? Eli varmaan kannattaisi ottaa soneralta tuo 10e maksava ja 20mb/kk sisältävä datapalvelua vai? Vai riittäsikö tuo 3 euron ja 2mb/kk datapalvelu?
  En käyttäsi tätä nettiä muuuhun kun irkkaamiseen ja sähöpostin katseluun

  Jos selitin jonnkin asianhuonosti niin kysykää pois jos ette ymmärtäneet
   
 2. malpia

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/9/04
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  Luurin ja kaapelin lisäksi tietenkin oikea Samsungin ohjelma ja asetukset kohdilleen, niin kyllä sen pitäisi aika hyvin onnistua.
  Mirc:illähän ei kovin suuria datamääriä taida liikkua, sillä ainakin Gomobilen 20e:n latauksella sai roikkua aika kauan ennenkuin yhteys katkesi. Tele2:n asetuksia en täällä olleista hyvistä neuvoista huolimatta ole saanut toimimaan vaimokkeeni S300m:llä... ja oma ex-V200 ei myöskään alkanut millekään sillä.
   

Jaa tämä viestiketju