Samsung SGH-V200 -ongelmat

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja ruzina, 28/3/04.

 1. ruzina

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/3/03
  Viestit:
  76
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs, taloudesta löytyy 2 kpl kyseistä luuria (soneran liittymät) ja molemmissa on samoja ongelmia: Saatat päivän ihmetellä, kun ei tule puheluita eikä viestejä, ja kas kummaa, kun itse yrität soittaa johonkin niin puhelin soittaa normaalisti, jonka jälkeen tulee päivän viestiryöppy heti perään.
  Eli jonkinlaisessa jumissa se ilmeisesti on, koska mitään se ei vastaanota. Joskus se ei sitten edes suostu soittamaan ja siinä vaiheessa auttaa vain virtabootti.
  Mitähän noille voisi tehdä? Ärsyttävää kun ei koskaan tiedä, joutuvatko sinua tavoittelevat ihmiset vain kuuntelemaan vastaajan viestiä.

  Molemmat puhelimet on saksasta tilattu, joten on vähän epäselvää huollon suhteen, voiko sen viedä suomessakin normaalisti huoltoon? ettei tule mitään yllätyslaskuja. Molemmat puhelimet on alle vuoden vanhoja.

  ed: ja omasta puhelimestani kamera on jäykistynyt =)
   
 2. Jeppe !

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/02
  Viestit:
  896
  Tykkäykset:
  0
  saksa kuuluu eu:hun .. joten huoltaminen muissa eu maissa on ilmaista, myös suomessa. eli huolto pelaa, ei hätää. ja kannattaa myös huoltaa nuo luurisi, ei taida kotikonstein saada korjattua.
   
 3. Tixo

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/6/03
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Mulla oli sama vika V200 puhelimessa.
  Oli takuuta jäljellä ja vein giganttiin takaisin. Puhelin päivitettiin huollossa ja nyt toimii hyvin. Toimii muuten jotenkin paremmin kuin uutena.
  Se akkukin rupesi pitämään virtaa paljon paremmin päivityksen jälkeen.
  Mitähän puhelin puuhaili itsekseen kun vei ennen niin paljon virtaa?
   

Jaa tämä viestiketju