Samsung Sgh-m300:n käyttis

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja ON, 13/1/08.

 1. ON Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  19/2/05
  Viestit:
  614
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s 64Gb
  Samsungin käyttöjärjestelmä voi olla aika yksinkertainenkin, mutta puhelimen mukana tulleessa ohjeessa siitä ei kerrota kaikkea tarpeellista. Nokialaisten käyttöjärjestelmä on selkeä, samoin on Windows Mobilenkin.
  Olen ihmetellyt, ettei esim. nimien ja numeroiden syöttämisestä ole mitään ohjetta, jonka luulisi olevan niitä keskeisiä asioita. Minulla ei ole oikein tietoa, miten nimiä ja numeroita voi siirtää sim -kortilta puhelimen muistiin ym. ym.
  Onko kellään apua tähän?
   
 2. Spaceman

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Kannattaa ladata ensialkuun Samsungin sivuilta pdf muodossa oleva manuaali. On yleensä hieman kattavampi kuin laitteiden mukana tuleva paperiversio.
   
 3. ON Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  19/2/05
  Viestit:
  614
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s 64Gb
  Näin minäkin ajattelin, mutta kun latasin pdf -tiedoston, se oli juuri samanlainen kuin laitteen mukana tullut. Kysyin Samsungilta, vastaus oli se, että heidänkin mielestä ohjeet ovat puutteelliset, mutta muita ei ole.
  Kyllähän ominaisuudet aika pitkälle saa selville yrityksen ja erehdyksen kautta, mutta hieman turhauttavaa se kuitenkin on. Ehkä ohjeet oli päätetty sisällyttää kaksipuoliseen A4 -kokoon, johon ei sitten mahtunut kaikkia ohjeita. Valinta on mielestäni mennyt pieleen, jos tärkeimmät asiat on jätetty pois.
   
 4. samumanu Vieras

  0   0   0

  Oisko englanninkielisenä esim Samsungin muiden maiden nettisivuilla parempana? En tiiä mut tuli vaan mieleen..
   

Jaa tämä viestiketju