Samsung SGH-M110:een tilatut viestiäänet käyttöön?

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Kerttuli, 9/4/08.

 1. Kerttuli

  Kerttuli

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/4/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Meninpä ostamaan ensimmäistä kertaa eläissäni Samsungin kapulan (Samsung SGH-M110). Entisenä Nokialaisena mennee vähän aikaa tottua uuteen logiikkaan, mutta yksi erittäin suuri pettymys on nyt saanut jo katumaan kauppoja.
  Työni ja harrastusteni vuoksi tekstiviestien kanssa puljaaminen on erittäin tärkeää (kuten esim viestin saapumisen kuuluminen 24/7). Kapulassa on luvattoman surkeat viestin hälytysäänet! Käyttöhjekirjan ja oman yrittämiseni tuloksena en ole saanut selvitettyä, miten ihmeessä saisi tilatun hyvän viestiäänen vaihdettua tämän masiinan viestiääneksi. Voi auttakaa nyt ihmeessä vai meneekö koko masiina heti myyntiin...
   
 2. Harvest

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/02
  Viestit:
  49
  Tykkäykset:
  0
  Osin edelliseen liittyen:

  Itse muunsin muutaman mp3:sen amr-muotoon ja latasin ne puhelimeen. Mutta: Äänet näkyvät ja toistuvat vain Huvit->Media->Omat äänet->Äänet-valikossa, mut niitä ei saa soittoääniksi Ääniasetuksissa (eivät näy siellä lainkaan). Miksi näin???
   
 3. vince neil

  0   0   0

  Liittynyt:
  11/4/08
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Hei! Sain tietää että siirtonopeus pitää olla 96 kbit/s, ei silti toiminu, muunsin audacitylla piisejä jonka kesto n. 15s. Sit sain kuulla että tarvitaan ogg vorbis 1.1 ohjelma lisäksi ja tsekkasin sen mut en tienny mitä pitäis asentaa. Joten luovutin ja tilasin Acceptin piisin wapista.
   
 4. kurki_jns

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/4/05
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Moi

  Siirrä soittoäänet mp3-muodossa silleen saat ne soittariksi
   
 5. Harvest

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/02
  Viestit:
  49
  Tykkäykset:
  0
  Jep, hokasin itekin et mp3-muodossa menee soittarit, mutta ei nuo Kerttulin mainitsemat viestiäänet. Eli noita mp3-ääniä ei saa tekstareihin lainkaan, vai???
   

Jaa tämä viestiketju