Samsung SGH-E730 - Ongelmia uploadaamisessa

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja MHM, 28/10/05.

 1. MHM

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Moi!

  Easy Studion File Managerilla kun yritän puhelimeen työntää mp3:sia, niin hetken kuluttua puhelin boottaa itsensä ja tietokoneen näytölle tulee ilmoitus "connection closed". Todella pienet tiedostot siirtyy kyllä puhelimeen, mutta isommissa tulee aina hetken kuluttua tämä virheilmoitus ja tiedonsiirto keskeytyy. Olisko kellään mitään vinkkejä?
   
 2. lithium3r Vieras

  0   0   0

  Eli käytäksä data kaapelia???

  Ja jos käytät bluetoothia niin tota ohjelmaa ei edes tarvita ku windows osaa ton homman sata kertaa paremmin kun toi paska ohjelma!!!
   
 3. MHM

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/10/05
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Jep. Datakaapelia käytän. Sain kaapelin kaupanpäällisinä, enkä aio investoida mihinkään bluetooth -juttuihin kun muuta käyttöä sille tuskin olisi.
   
 4. lithium3r Vieras

  0   0   0

  Oon kyllä itekki huomannu ku oon joskus tota samsungin ohjelmaa käyttäny ja ongelmia on tullu aika mukavasti, joskus kaikki toimii hyvin ja sit taas ei vittu mikää!!!

  Ei noi ohjelmat oo mistään kotoosin sama juttu on noilla nokian ohjelmilla, yhtä tyhjän kans... Tollasta ongelmaa ei ittelläni oo tullu eteen ku käytän bluetoothia joka on vielä jopa paljonkin nopeampi siirtämään dataa ku toi data kaapeli. En osaa kyllä sanoa mikä on toi ongelma tos?!?
   

Jaa tämä viestiketju