Samsung sanoo esitelleensä Gear 360 Pro -kameran – kameraa ei kuitenkaan näy

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15391
Reaktiopisteet
103
Gear360-4-700x467.jpg

Alkuperäinen Samsung Gear 360 esiteltiin vuosi sitten.


Jo syksyllä liikkui huhua, että Samsung olisi kehittämässä uutta ja parempaa versiota sen Gear 360 -kamerasta. Gear 360 Pro -nimellä huhuissa liikkuneesta kamerasta ei juuri mitään tietoja tuolloin herunut, mutta nyt sen olemassaolo on tavallaan virallisesti julkistettu. Ehkä.

Samsung järjesti MWC-messujen yhteydessä Samsung Mobile Enterprise Summit -tapaamisen, jossa yhtiön edustajat esittelivät, miten sen mobiiliratkaisuja voidaan hyödyntää yritysmaailmassa. Samsungin tiedotteen mukaan Suk-Jea Hahn, Samsung Electronicsin maailmanlaajuisesta B2B-tiimistä vastaava apulaisjohtaja, esitteli Knox Configure -pilvipalvelun sekä uuden Gear 360 Pro -kameran. Kamerasta ei kuitenkaan löydy sen enempää kuvaa kuin muutakaan materiaalia.

Epäselväksi siis jää, onko Gear 360 Pro -kameraa sittenkään vielä virallisesti esitelty tai edes sen olemassaoloa oikeasti vahvistettu. Esimerkiksi Samsungin laitteista ja juoruista hyvin perillä oleva SamMobile toteaa, ettei kameraa virallisesti ole vielä julkistettu, ja ihmettelee Samsungin tiedotteen tekstiä.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Gear 360 Pro saattaisi pian esiintyä ihan oikeastikin, ja yksi mahdollinen ajankohta esittelylle voisi olla 29. maaliskuuta, jolloin esitellään ainakin uusi Galaxy S8.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom