• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung S7 Edge musta

Tila
Ei auki vastauksille.

Kurppa77

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
2.11.2013
Viestit
50
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Vaihtelee
Takuu
Kyllä
Kuitti
Löytyy
Väri
Black onyx
Tallennustila
32
Kunto
Erinomainen
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
395
Sijainti
Lappeenranta
Toimitustavat
Nouto tai postitus
Myyjän nimi
Kurppa
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
17.7.2016 Dna liikkeestä 3 vuoden takuulla ostettu virheetön Samsung S7 Edge tarpeettomana myyntiin. Mukaan alkuperäinen pakkaus tarvikkeineen ja kuitti ja pari suojakuorta.
IMG_20170323_221314.jpg IMG_20170323_221335.jpg IMG_20170323_221411.jpg IMG_20170323_221425.jpg
 

kumppa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
117   0   0
Liittynyt
17.7.2002
Viestit
761
Reaktiopisteet
1183
Puhelinmalli
iPhone 13 Mini + Telia
395€ postiennakoineen ja tarkastusmahdollisuudella?
 

kumppa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
117   0   0
Liittynyt
17.7.2002
Viestit
761
Reaktiopisteet
1183
Puhelinmalli
iPhone 13 Mini + Telia
Diili tuli. Jatketaan YV:llä.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom