• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Vaihdettu Samsung s7 edge 32gb *TKU*

Tila
Ei auki vastauksille.

cinse

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
36   0   0
Liittynyt
19.7.2012
Viestit
9630
Reaktiopisteet
6278
Puhelinmalli
onhan noita
Takuu
kyl
Kuitti
ei
Väri
valkoinen
Tallennustila
32
Kunto
loistava
Vaihto
Kyllä, iphone 7 / 6s
Hintapyyntö
vain vaihto
Sijainti
turku
Toimitustavat
nouto / posti
32gb valkoinen s7 edge vaihtoon, menee huomenna takuuhuoltoon jossa vaihdetaan runko + näyttö joten priima vehje tulee siis. Torista ostanut noin 6kk sitten ja kuittia en ikinä saanut lupailuista huolimatta mutta takuu toimii ilman sitäkin. Mukana muutama suojakuori + 2pv vanha clear coveri.

Lisäoptiona moto 360 1gen metallirannekkeella, sampan langaton alusta ja vr-lasit.

Mielellään ip7 rosegoldina, 32gb erityisesti hakusessa.


Tänään 13.2 takuuvaihdettu pikseliviallinen näyttö, akku sekä metallireunukset. Sim-kelkka jäi alkuperäiseksi jossa on pieni jälki keskellä luukkua.
 
Viimeksi muokattu:

cinse

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
36   0   0
Liittynyt
19.7.2012
Viestit
9630
Reaktiopisteet
6278
Puhelinmalli
onhan noita
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom