samsung s ||, lumia 800 vai sony xperia s?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja sisisia, 17/10/12.

 1. sisisia

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/10/12
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  samsung
  Puhelimen osto edessä, mutta valinta on vaikea, olisiko jollain kokemusta nuista malleista, plussia ja miinuksia?

  Puhelin tulisi ihan peruskäyttöön, soittelua, viesteilyä, musiikin kuuntelua, netissä lähinnä fb, uutiset ja joskus myös tv-ohjelmat. Hyvä akunkesto olisi myös plussaa!
  Ja kuulin että puhelinta ei kytkyllä kannattaisi ostaa päivitysten hitauden takia, osaisiko joku selittää tämän paremmin?
   
 2. kartami

  kartami Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  31   0   0

  Liittynyt:
  16/10/10
  Viestit:
  2968
  Tykkäykset:
  1067
  Puhelinmalli:
  Note 8
  Itse suosittelisin Lumiaa. Nokia TV & Nokia musiikki softat erinomaisia. Lisäksi myös Lumiassa erinomainen Facebook integraatio.
  Windows Phonelle vähemmän sovelluksia mutta ainakin itselle kaikki oleellinen ja enemmänkin löytyy.

  Xperia S vaihtui itsellä juuri Lumia900:seen ja kyllä täytyy sanoa että ei ole ollut Androidia ikävä. Lumia800 hinta on myöskin erittäin kilpailukykyinen tällä hetkellä! Käy testaamassa noita kaupassa.

  Speksien mukaan Xperia S kaikin puolin nopeampi & parempi MUTTA käytännössä Lumia vie voiton selvästi. Jopa näyttö resoluutiota lukuunottamatta Lumiassa paljon parempi.

  Ja vielä tuohon kytkyhommaan niin olet ihan huuhaa tietoa saanut ;) Päivitykset tulee ihan yhtä nopeasti kuin muillekin.
   
 3. cleew

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/3/12
  Viestit:
  102
  Tykkäykset:
  19
  Puhelinmalli:
  HTC One
  Itsekin suosittelisin noiden tarpeiden perusteella Lumia 800. Musiikkipuoli tosiaan kunnossa, ja ohjelmien katseluun suosittelen Nokia Tv:n lisäksi BooxTv:tä Marketplacesta (minkä saisi myös Androidille). 30pv kokeiluversio, mitä voi jatkaa aina uudella sähköpostilla.
  WP7 rullaa muutenkin loistavasti, ja pätkimisiä ei ole minulla esiintynyt yhtään 2kk aikana (Lumia 710). Hintakin kallistuu Lumian puolelle.
   

Jaa tämä viestiketju