Samsung-pomo lupaa: ”Galaxy Note8 on turvallisempi ja erittäin innovatiivinen”

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22339
Reaktiopisteet
216

Samsung Galaxy Note7 ja S Pen.


Samsung tulee esittelemään seuraajan viime syksynä markkinoilta vedetylle Galaxy Note7:lle, jonka räjähdysongelmien syistä Samsung viimein tänään seikkaperäisesti kertoi.

”Tuon takaisin paremman, turvallisemman ja erittäin innovatiivisen Note 8:n”, kommentoi Samsungin mobiiliyksikön vetäjä DJ Koh Note7-tilaisuuden ennakkohaastattelussa New Yorkissa viime torstaina. Haastattelusta kertoo tänään CNET.

Samsung on jo aiemmin puhunut Galaxy Note -sarjan jatkamisesta. Note8:n aika koittaneekin viimeistään ensi syksynä, jos aikataulu seuraa aiempia vuosia.

Samsungin vuoden alkupuoliskon suuri uutuus on uusi Galaxy S8 -lippulaivaälypuhelin, jonka julkistuksen Samsung on myös tänään vahvistanut tapahtuvan jo aiemmin huhutusti vasta joskus Mobile World Congressin jälkeen.

Galaxy Note -puhelinten sarja on ollut Samsungille tärkeä. Se oli aikanaan suurinäyttöisten älypuhelinten, joita tuolloin puhleteiksikin kutsuttiin, suunnannäyttäjä. Note-puhelinten S Pen -kynätoiminnot ovat säilyneet pitkälti niiden erikoisuutena. Näin Note-puhelimilla on myös paljon uskollisia faneja. Kuten aiemmin on kerrottu, osa käyttäjistä ei ole halunnut luopua edes itselleen ja samalla muillekin ihmisille vaarallisista Note7-puhelimistaan.

Yhdysvalloissa yli 10 000 ihmistä on jo liittynyt listalle saadakseen lisätietoa tulevista Noteista. Samsungin Yhdysvaltain johtaja Tim Baxter kertoi myös suuren osan Note 4 ja Note5 -käyttäjistä olevan halukkaita päivittämään uuteen Note-puhelimeen.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom