Mobiili.fi Samsung pohjustaa julkistuksia: tulossa puhelin jopa 6 gigatavun RAM-muistilla ja 16...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy C9 -ennakko lupaa julkistusta perjantaille 21. lokakuuta.


  Samsungilta on tulossa kaksikin uutta metallikuorista Android-puhelinta, joiden ominaisuudet ovat eri osiltaan hyvät tai jopa erinomaiset. Näitä puhelimia ei kuitenkaan aiemman perusteella kannata odottaa myyntiin Euroopassa saati Suomessa – valitettavasti.

  Kiinassa on luvassa Samsung C9:n julkistus, oheisen ennakkokuvan perusteella jo 21. lokakuuta eli tämän viikon perjantaina.

  Galaxy C9 on suurikokoinen keskiluokan älypuhelin, mutta ainakin yhdellä erikoisuudella: RAM-muistia se on saamassa muhkeat jopa 6 gigatavua huippuversiossaan, sillä Kiinassa kilpailu on kovaa ja ylettömästä RAM-muistin määrästä on tullut yksi rintama speksisodassa laitevalmistajien kesken. Jo epäonnisesta Galaxy Note7:stäkin Samsung oli aikeissa tuoda vain Kiinaan 6 gigatavun RAM-muistillisen erikoisversion.

  Lisäksi Galaxy C9:n odotetaan tarjoavan kookkaan 6 tuuman näytön 1920×1080 pikselillä, 16 megapikselin kameran sekä takana että edessä, Qualcommin keskiverron Snapdragon 625 -järjestelmäpiirin, 64 gigatavua tallennusmuistia ja 4 000 milliampeeritunnin akun.

  Suuren RAM-muistin ohella etupuolen selfie-kameran korkea megapikselimäärä on toinen Kiinassa tärkeä asia.

  Ominaisuuksien perusteella Samsungin uutuuksista ainakin Galaxy C9 kelpaisi hyvin myyntiin täälläkin – ainakin hinnan ollessa kohdallaan. Aiemmin tänä vuonna esiteltyjen Galaxy C5:n ja Galaxy C7:n myyntiintulosta täälläpäin ei ole kuultu mitään.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy On Nxt -julkistusta luvataan torstaille 20. lokakuuta.


  Toisen metallikuorisen Samsung-uutuuspuhelimen julkistus on vuorossa Intiassa. Galaxy On Nxt -julkistusta Samsung on jo pohjustanut Twitterissä julkaisemallaan lyhyellä ennakkovideolla.

  Galaxy On -malleja on rantautunut aiemmin Aasian ulkopuolellakin myyntiin, mutta täällä Samsung on keskittynyt muihin malleihin.

  Galaxy On Nxtin vuoro on jo päivää Galaxy C9:tä aiemmin, torstaina 20. lokakuuta.


  Full metal Uni body, stunning style and more. All that you need, coming soon exclusively on Flipkart. https://t.co/20wXMvwK1U pic.twitter.com/xA2PBQRLip

  — Samsung Mobile India (@SamsungMobileIN) October 18, 2016

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju