Mobiili.fi Samsung patentoi kaiuttimella varustetun kynän – erikoinen ratkaisu mahdollistaisi...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2145
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsungin patentista kertoi Patently Mobile.


  Samsung on vienyt Galaxy Note -sarjasta tuttua S Pen -kynäänsä vuosi vuodelta eteenpäin – tänä vuonna Note7:n yhteydessä se muuttui myös vedenkestäväksi sekä aiempaa selvästi tarkemmaksi painalluksen voiman mittaamisen osalta.

  Nyt Samsungilla vaikuttaa olevan uusia, äkkiseltään varsin yllättäviä suunnitelmia kynälleen.

  Tuoreen Samsungin patenttihakemuksen perusteella se kehittää stylus-kynästään kaiuttimella varustettua versiota. Kaiutinta ei kuitenkaan ole tarkoitus käyttää (ainakaan vain) kynämuodossa, vaan kynä tulisi toimimaan osana älypuhelimen rakennetta: kynän päästä löytyvä kaiutin toimisi laitteen kaiuttimena ja kun kynä on poissa kolostaan, kulkeutuisi ääni ulos puhelimesta jäljelle jääneestä tyhjästä aukosta.

  Samoin kuin Apple poisti iPhone 7:stä kuulokeliitännän osittain tilan säästämisen vuoksi, säästäisi myös Samsung tulevissa Galaxy Note 7 -malleissaan tilaa hyödyntämällä kynän sisältämää ylimääräistä tilaa kaiuttimen tuomiseksi puhelimeen.

  Samsungin ratkaisu kertoo osaltaan erikoisista keinoista, joihin jo turvaudutaan lisätilan säästämiseksi kompakteissa älypuhelimissa.

  Patenttia Samsung haki maaliskuussa ja siitä kertoi nyt Patently Mobile.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju