Mobiili.fi Samsung päivittämässä A-sarjaansa – ei enää pelkästään metallia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2125
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Kuvassa uudet Galaxy A3- ja Galaxy A5 -puhelimet


  Samsung starttasi noin vuosi sitten uuden A-sarjansa, jonka puhelimet olivat rakenteeltaan pääosin metallia – tietenkin näyttöä lukuun ottamatta. Twitterissä @sleaknow on julkaissut kuvia tulevista A-sarjan puhelimista ja niistä ilmenee, ettei rakenne ole enää kokonaan metallinen. Tulevat A-sarjalaiset lainaavat muotoilussa paljon Galaxy S6 -älypuhelimilta.

  Uudet Galaxy A3- ja A5 -älypuhelimet nimetään mahdollisesti (2016 Edition) -lisän kera, jonka avulla kuluttajat erottavat ne vanhemmasta sukupolvesta. Tarkkoja teknisiä ominaisuuksia laitteista ei ole vielä vuotanut verkkoon, mutta näyttöjen koot pysynevät muuttumattomina. Näin ollen uudessa Galaxy A3:ssa olisi 4,5 tuuman näyttö ja Galaxy A5:ssä viiden tuuman näyttö.

  Ensimmäisen sukupolven Galaxy A-sarjan laitteissa oli lähes kokonaan metallinen rakenne. Tulevissa A-sarjalaisissa metallisesta takaosasta olisi kuitenkin luovuttu, ja tilalle tulisi lasia Galaxy S6 -älypuhelimien tapaan. Takakuorien design muistuttaa muutenkin paljon Galaxy S6 -puhelimia esimerksi kamerakyttyrän kohdalta. On pitkälti mielipidekysymys, kummasta pitää enemmän: lasista vai metallista. Tosiasia on kuitenkin se, että lasi hajoaa metallia huomattavasti helpommin.

  [​IMG]

  [​IMG]


  Galaxy A3, Galaxy A5 Edition pic.twitter.com/1ZFqpJCicT

  — S_leak (@sleaknow) November 9, 2015

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju