Samsung Omnia HD

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Jukssu, 2/9/09.

 1. Jukssu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/09
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  On tullut kuultua kehuja ja suositteluja tästä sampasta sen verta, jotta kertokaapa nyt miksi tällain älypuhelin kannattas laittaa.
  Aika varma, jotta laitan, mutta kertokaapa ne pääsyyt miksi tämä vie esim. Nokian N97:aa ja iPhonea yms.
  Ja puolestaan mitä miinuksia.

  Saikos tätä soneralta ainakin kytkynä? Muualta? Ja missä edullisin?
   
 2. murmelinpapana

  murmelinpapana

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/5/07
  Viestit:
  821
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  DNA, Htc Dream
  Sen verran voin sanoa, että jos todella haluat S60-luurin, niin ehdottomasti tämä Omnia HD N97:n sijaan, vaikka qwerty-näppäimistöä ei Omniassa olekaan muuten kuin virtuaalisena. Ihan vaan siksi, että näyttö ja rauta ylipäänsä on Nokiaan verrattuna tosi hyvä.

  Mutta jos kytkynä meinaat hankkia joka tapauksessa ja selvästikin Sonera kiinnostaa, niin kannattaa harkita tuota iPhoneakin ihan todella vakavasti. Käytettävyys on iPhonessa niin paljon parempi. Ja käytettävyyttä ei kannata aliarvioida! Tietty Omnia HD:ssa on paremmat nuo kuvausominaisuudet ja näyttö pikkuriikkisen isompi, mutta sehän vaikuttaa sitten se käyttö enempi. Siis jos ei tee mitään Omnia HD:n kuvausominaisuuksilla, niin sitten painottaa vain niitä muita ominaisuuksia enempi. Ja iPhone 3 GS:n kamerakinhan on ihan hyvä jo, kun on tarkennus ja videokuvaus.
   
 3. Tenho2

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/10/07
  Viestit:
  58
  Tykkäykset:
  0
  Äkkiä laskettuna

  Äkkiseltään vilkaistuna olis edullisin Saunalahdelta.
  En toki laskeskellut sen enempää sitä kuin katsoin kuukausi maksut (Saunis alk. 27e/kk Sonera 23e/kk).
  Soneran paketeista tuli mielestäni ihan sika hintasia jos haluaa hiukankaan puhua, viestitellä ja surffailla.

  Itsellä on nyt HTC:n Titaani+ViestiX 3G(viestejä ja rajaton 384kpb/s yhteys) käytössä toistaiseksi. Ajattelin vaihtaa pakettiin juurikin Omnia HD:n sen kuvaus/näyttö/rauta ominaisuuksien vuoksi. Toinen vaihtoehto olis Hero+MegaViestiX 3G, jossa tosin kiinnostaa ainoastaan Android+huomattavasti nopeampi nettikaista(5Mbp/s).

  Tuo Omnia+ViestiX 3G paketti maksaa about 36e/kk.(Tais olla tismalleen sama hinta kuin Hero+MegaViestiX 3G paketti)

  T: Tenho2
   
 4. Jukssu

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/8/09
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  Mutta eikös Soneralla oo se joku Etu-ohjelma tai vastaava, että on tuttujen kanssa, joilla Sonera, halvat puhelut yms. En oo varma, mut luulisin ja muistelisin. Tilasin sieltä muuten sen nettitikunkin, joka makso vaan 11,90 €/kk 3,6 Megan nopeudella.
  Minulle ei tuo ViestiX muutenkaan kelpaisi, kun puhunkin kohtalaisesti kuitenkin. Eli, jos kuviteltas, että ottasin vaikka 100 min puheluita ja 50 kpl viestejä. Niin hintahan olisi Soneralta 23 € + 9,90 € + 1,90 € = 34,80 €.

  Ja Saunalahelta puolestaan, jos kuviteltas samat puheajat ja tekstailut. Jos vaikka ottasin, Edukkaan, niin kk-maksu 0,65 € + puhelut 0,66€/min eli 6,6 € ja tekstarit 3,3 € + puhelimesta 27 € = 37,55 €. Tosin tässä liittymässähän ei haittaisi niin paljon vaikka yli menisi puhelut tai muut. Voisi jäädä jopa allekin. Se on siinä ja siinä mikä kannattaa ottaa. Tosin jos Soneraan saa jonkun että tuttaville lähes ilmaiset puhelut niin sitten aikalailla Sonera.
   

Jaa tämä viestiketju