Mobiili.fi Samsung myöntää: Galaxy Note7:n toimitukset viivästyvät laaduntarkkailun vuoksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 31/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2133
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on kertonut uutistoimisto Reutersille, että syynä Galaxy Note7 -laitteiden viivästyville toimituksille ovat lisätyt laaduntarkkailutestit. Korealaisyhtiö kertoi, että laitteille tehdään ylimääräisiä testejä, joilla varmistutaan tuotteen laadusta, ja sen vuoksi toimitukset ovat myöhässä. Yhtiöstä ei kuitenkaan kerrottu tarkemmin, minkälaisista testeistä on kyse tai mitä alueita myöhästymiset koskevat.

  Galaxy Note7:n toimitukset aloitettiin jo elokuun puolivälin jälkeen yhtiön kotimaassa sekä muutamissa muissa maissa, ja Etelä-Koreasta on jo kantautunut tietoa ainakin kahdesta Note7:stä, jotka ovat leimahtaneet liekkeihin latauksen aikana. Vakavat laatuongelmat saattaisivat olla merkittävä takaisku yhtiön uuden lippulaivamallin myynnille.

  Samsung on jo aiemmin ilmoittanut, että Note7:n kysyntä ylitti ennakko-odotukset ja että ennakkotilausten toimitukset alkavat myöhässä. Esimerkiksi Suomen osalta on ilmoitettu, että toimitukset alkavat noin viikon myöhässä alkujaan ilmoitetusta syyskuun 2. päivästä. Ainakaan vielä ei Samsung Suomen mukaan tiedossa ole, että lisäviivytyksiä olisi tulossa.

  Viime vuonna Galaxy S6 edgen erikoinen näyttö aiheutti tuotantovaikeuksia, minkä vuoksi myyntiluvut olivat pettymys. Eräät sijoittavat ovatkin huolissaan, että sama vaiva uusiutuu, mikäli Samsung ei nyt reagoi riittävän nopeasti kovaan kysyntään.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju