Samsung markkinoi jo uutta ominaisuutta – ei kuitenkaan löydy edes vielä tulevista Galaxy...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
10476
Reaktiopisteet
37

Samsung markkinoi Exynos 8895 -järjestelmäpiiriään sen kahdella kuvankäsittelysuorittimella, jotka mahdollistavat kaksoiskameran.


Syystä tai toisesta Samsung on tulevissa, 29. maaliskuuta julkistettavissa Galaxy S8 -puhelimissaan jatkamassa edelleen vain yhdellä takakameralla, vaikka markkinoilta erilaisia selkeitä etuja tarjoavia kaksoiskamerapuhelimia löytyy jo pilvin pimein.

Samsungin piiriosasto esitteleekin jo ylpeänä myös kaksoiskameramahdollisuuksia, joita Samsungin uusi Exynos 8895 -järjestelmäpiiri tukee. Piiri sisältää kaksi kuvankäsittelysuoritinta, jotka mahdollistavat kaksoiskameran.

Exynos 8895 -piiri tulee löytymään myös Galaxy S8 -puhelinten sisuksista useimmilla markkinoilla, näillä näkymin erittäin todennäköisesti myös Suomessa. Sen kaksoiskamerakyvyt kuitenkin jäävät Galaxy S8:n yhdellä kameralla hyödyntämättä.

Ensimmäinen Samsungin huippupuhelin kaksoiskameralla saattaakin olla syksyllä odotettava Galaxy Note8.

Kaksoiskameroissa on älypuhelimissa nähty käytännössä kolme erilaista toteutusta. Yleisin on muun muassa Huawein ja muiden väri- ja mustavalkokameran yhdistelmä, joka parantaa hämäräkuvausta ja yksityiskohtien tallentumista kuviin. Erityisesti LG on panostanut laajan kuvakulman tarjoavaan toiseen kameraan perinteisen kameran rinnalla. Applen kaksoiskameraratkaisu iPhone 7 Plussassa puolestaan tarjoaa 2x optisen zoomin.

Myös Galaxy S8:aan huhuttiin aluksi kaksoiskameraa, mutta sittemmin Samsungin on raportoitu luopuneen suunnitelmiata.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom