Samsung M5650 Lindy

Maple

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.7.2008
Viestit
79
Reaktiopisteet
2
Mielenkiintoinen uutuus Samsungilta tulossa.

Tuossa linkki mobiiliblogin uutiseen M5650:sta.

Eli kyseessä on ilmeisesti Corby-mallista paranneltu versio, joka on jo tullut Portugaliin myyntiin. Puhelinvertailun jutussa veikkailevat, että malli tulee myyntiin suomeen 2010 ensimmäisellä neljänneksellä. Portugalissa myyvät mallia hintaan 149e, joka kuulostaa melko edulliselta tämän tason puhelimesta.

Eli "Lindyssä" on mm. 3 megapixelin kamera, 3.5 kuulokeliitäntä, WLAN, 3G-verkkotuki ja 2,8 tuuman kosketusnäyttö. Luurissa on myös erilliset musiikkinäppäimet tuossa näytön alapuolella.

Mielenkiintoinen malli kaikenkaikkiaan, tulee olemaan ihan hyvä vastine Nokian 5530:lle. Kommentteja!
 

JuhaK

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
13.5.2003
Viestit
1496
Reaktiopisteet
37
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S22
Jep, täähän on tosiaan paranneltu versio Corbysta. Hieman paremmat ominaisuudet kuitenkin, joista tuo wlan on ehkä tärkein monelle.

Corbystahan on tulossa myös wlan-versio, joka jo kuulostaa ominaisuuksien puolesta hyvin samalta kuin tää Lindy. Mielenkiintoista nähdä, tuleeko molemmat myyntiin Suomeenkin asti. Hyvin samantapaiset puhelimet kuitenkin tuntuisivat olevan.

Tämä Lindy kyllä tuntuu tarjoavan todella hyvät ominaisuudet halpaan hintaan, jos jonnekin 150 euron hujakoille menee.

EDIT: Ja yks paha miinusominaisuus Corbysta on ilmeisesti korjattu, eli tästä Lindystä löytyy virtuaalinen qwerty. Viestien kirjoittaminen ainakin on siis vähän mukavampaa.. Tieto perustuu tähän arvosteluun: http://www.yourmobilephonereviews.co.uk/samsung-m5650-lindy.htm

EDIT 2: Jahas, toisen lähteen, eli GSM-Arenan, mukaan tuota virtuaalista on-screen-qwertyä ei ookaan puhelimessa. Tämä on kyllä paha miinus mun mielestä.. http://www.gsmarena.com/samsung_m5650_lindy-review-437.php
 
Top Bottom