Samsung luottaa Galaxy S8:aan – valmistaa puhelimia jättimäärän

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216
Huhut Samsungin tulevasta huippupuhelimesta Galaxy S8:sta jatkuvat. Samsung itse odottaa tulevalta huippupuhelimeltaan suuria: se on korealaisraporttien mukaan nostanut Galaxy S8:n alkutoimitukset huomattavasti korkeammalle tasolle verrattuna edeltävään Galaxy S7:ään.

Galaxy S8 -puhelimia on aluksi päätetty valmistaa 17 miljoonaa kappaletta, kun Galaxy S7 -toimitukset lähtivät liikkeelle 12 miljoonan puhelimen lähtölaukauksella. Toimituksista noin kaksi kolmasosaa olisi Galaxy S8 -puhelimia ja yksi kolmasosa Galaxy S8+ -puhelimia. Tiedot perustuvat näyttöpaneelitoimituksiin, ja osa arvioi Samsungin myös hamstraavan itselleen paneeleja ennen kuin Samsung Display aloittaa mittavat näyttötoimitukset myös Applelle.

Kokonaisuutena vuoden ajalta Samsungin tavoitteeksi Galaxy S8:lle on jo aiemmin raportoitu 60 miljoonaa puhelinta, kun Galaxy S7 ylsi vuodessa 48 miljoonaan ja Galaxy S6 puolestaan 45 miljoonaan.


Galaxy S8. Evan Blassin VentureBeat-sivustolla aiemmin julkaisema kuva.


Galaxy S8:n julkistus on erittäin vahvojen huhujen mukaan vuorossa vasta 29. maaliskuuta. Samsungin odotetaan kuitenkin vilauttavan puhelinta jo ensi viikon lopulla julkaistavalla videolla, joka esitetään myös Samsungin julkistustilaisuudessa Barcelonassa Mobile World Congressin yhteydessä.

Myyntiin Galaxy S8 ja Galaxy S8+ ovat tulossa vasta 21. huhtikuuta alkaen.

Vaikka julkistukseen on vielä aikaa, valmistautuu Samsung jo puhelinten lanseeraukseen: Galaxy S8 -puhelimet ovat jo teknisemmillä mallinumeroillaan ilmestyneet myös Samsungin tukisivuille useissa maissa. Mitään varsinaisia tietoja sivut eivät kuitenkaan tarjoa.

Kaikki jo tärkeimmät tiedot ja kuva Galaxy S8:sta paljastuivat kolmisen viikkoa sitten jättimäisessä vuodossa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom